Δίκαιο & Μόδα: Ένα συνέδριο για τη βιομηχανία της μόδας ανοιχτό στο κοινό
κούκλες μανεκέν μαύρα
Credit: Unsplash

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών – Τμήμα Αθήνας (ELSA Athens) διοργανώνει ένα συνέδριο με θέμα «Δίκαιο & Μόδα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ακαδημίας 7). Η δράση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Ένωσης παραγωγών αυθεντικών προϊόντων και υπηρεσιών – Ένωσης Σηματούχων Εταιριών. Πολύτιμη συνεργάτης του εγχειρήματός μας είναι η κ. Αλεξάνδρα Βαρλά (Founder TAILORED, Δικηγόρος). 

Λίγα λόγια για την θεματική:

Η μόδα, ως μορφή τέχνης και έκφρασης, ως κλάδος της βιομηχανίας και της οικονομίας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το δίκαιο. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πληθώρα δικαιϊκών ζητημάτων στους τομείς της διανοητικής ιδιοκτησίας, του εμπορικού και εν γένει ιδιωτικού δικαίου, της τεχνολογίας αλλά και του δικαίου περιβάλλοντος ανακύπτουν από τις πρακτικές -καλές και κακές- που αναπτύσσονται στον συγκεκριμένο χώρο.

πρόσκληση συνέδριο δίκαιο και μόδα

Στόχος του συνεδρίου είναι να ανακαλύψουμε την συνάντηση του κόσμου της μόδας με τον κόσμο του δικαίου. Καταξιωμένοι νομικοί αλλά και άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον χώρο της μόδας, μέσα από τις εισηγήσεις τους και από ευρύτερες συζητήσεις στο πλαίσιο του panel, θα θέσουν προς προβληματισμό και θα απαντήσουν σε διάφορα ερωτήματα νομικής φύσης που τίθενται στον χώρο της βιομηχανίας της μόδας.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές και το πρόγραμμα της δράσης μπορείτε να βρείτε στις επίσημες σελίδες της ELSA Athens στα κοινωνικά δίκτυα: Instagram, Facebook, LinkedIn

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα