Δε θα πιστέψετε το νέο εγχείρημα της Chanel

Ένας από τους γνωστούς Οίκους με μία από τις πιο μεγάλες ιστορίες, είναι ο Οίκος Chanel. Από τότε που η Coco Chanel ασχολήθηκε με τη μόδα, έκανε το όνομά της συνώνυμο με την κομψότητα και το κλασικό στιλ, και φυσικά μέχρι σήμερα, υπό την καθοδήγηση του Karl Lagerfeld, το label γνωρίζει τεράστια επιτυχία και είναι πάντα στην πρώτη γραμμή.

Εκτός από τη μόδα και την ομορφιά, η Chanel Inc. δραστηριοποιείται και σε έναν άλλον τομέα, γεγονός που δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό. Η οικογένεια Wertheimer, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της, έχει ήδη δύο οινοποιεία στη Γαλλία και τώρα όπως έγινε γνωστό απέκτησε ακόμα ένα. Βέβαια αυτές οι κινήσεις εσκεμμένα δεν έχουν γίνει γνωστές, καθώς οι Wertheimer κάνουν προσεκτικές κινήσεις και δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν σκοπεύουν να βάλουν τη Chanel στον χώρο των κρασιών.

Ακόμα λοιπόν δεν ξέρουμε τι πρόκειται να γίνει σ’ αυτόν τον τομέα, αλλά σίγουρα το ότι πήρε έστω και μία ελάχιστη δημοσιότητα αυτή η τελευταία αγοραπωλησία, μας δίνει ελπίδες ότι θα δούμε κάτι νέο από τον Οίκο στο άμεσο μέλλον. Πάντως σίγουρα θα είχε τρομερό ενδιαφέρον ένας ακόμα, τελείως διαφορετικός ρόλος για τον ευρηματικό Karl Lagerfeld, ο οποίος σίγουρα δε θα μείνει έξω από οποιαδήποτε νέα κίνηση του Οίκου που διευθύνει.

Διαβάστε ακόμα:

Tried and tested: Δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στα καλύτερα concealers της αγοράς

Η Olivia Wilde με INGIE

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram