CL Lingerie: η επανάσταση στο underwear έρχεται από τη Γαλλία

Στην εποχή μας πιο πολύ από κάθε άλλη στιγμή, τα πρότυπα ομορφιάς που περιόριζαν τις γυναίκες για δεκαετίες έχουν αρχίσει να αλλάζουν.

Ολοένα και περισσότερο αναγνωρίζουμε την ομορφιά κάθε διαφορετικού σωματότυπου και δίνουμε σημασία στην άνεση και την σωστή φροντίδα του σώματος όπως προτάσσει η φιλοσοφία του wellness και του well-being.

Η CL Lingerie αποτελεί το νέο πρόσωπο του γαλλικού οίκου Chantelle με κατασκευαστική παράδοση από το 1876 και δημιουργήθηκε για να εκφράσει το όραμα του για τον επαναπροσδιορισμό του όρου ”lingerie” και την εγκατάλειψη όλων των στερεοτύπων για το γυναικείο σώμα.

Το creative studio CL Lingerie, συγκεντρώνει όλα τα brands του οίκου, την Chantelle, την Passionata και την Chantal Thomass κάτω από μία κοινή φιλοσοφία που συνδυάζει την απόλυτη εφαρμογή, την καινοτομία και το σύχρονο fashion design.

H Chantelle αποτελεί το πιο καινοτόμο brand της CL Lingerie, που αγαπούν οι γυναίκες με κάθε μέγεθος cup σε όλο τον κόσμο.

Μέσα από μια διαδικασία κατασκευής που σέβεται απόλυτα τις ανάγκες κάθε σωματότυπου (για παράδειγμα, κάθε πατρόν σουτιέν προβάρεται σε 20 γυναίκες με διαφορετική μορφολογία σώματος και κάθε πατρονίστ εκπαιδεύεται για τουλάχιστον 10 χρόνια) και ταυτόχρονα, μια απόλυτα σύγχρονη σχεδιαστική ταυτότητα, η Chantelle συστήνει το νέο underwear στην επόμενη γενιά.

H καινοτομία του brand αναδείχθηκε σε παγκόσμιο success story την τελευταία διετία μέσα από τη Soft Stretch, την one-size σειρά που άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε το underwear: το ύφασμα είναι σχειδασμένο για να απελευθερώνει το σώμα και όχι να το περιορίζει και η απόλυτη άνεση μπαίνει ως προτεραιότητα εγκαταλείποντας τους περιορισμούς των προτύπων του παρελθόντος.

Ταυτόχρονα, η Chantelle διατηρεί την μεγάλη ποικιλία επιλογών και για μεγαλύτερες cups μέσα από υπάρχοντα αλλά και νέα σχέδια (για παράδειγμα, τις νέες σειρές για τη σεζόν SS19 Absolute Invisible και Wagram).

Η Passionata με τη σειρά της είναι το brand συνώνυμο της ελευθερίας και της απόλαυσης της κάθε στιγμής.

Bασική αρχή του brand είναι ο νεανικός σχεδιασμός, η άνεση και η διάθεση για fashion πειραματισμούς σε συνδυασμό με την κατασκευαστική εμπειρία του οίκου που προσφέρει τέλεια εφαρμογή σε κάθε cup.

H Chantal Thomass φέρνει την υψηλή ραπτική στις συλλογές lingerie, εκπροσωπώντας το πιο τολμηρό σχεδιαστικά κομμάτι της CL Lingerie.

Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο μιας εκ των πιο αναγνωρισμένων σχεδιαστριών στη Γαλλία, η Chantal Thomass διαθέτει το δικό της τμήμα στο Μουσείο Μόδας της Μασσαλίας όπου εκτείθενται 230 από τα πιο χαρακτηριστικά της σχέδια.

Το 1999 το brand λανσαρίστηκε εκ νέου για να συστηθεί στην νέα γενιά, ταράζοντας και πάλι τα νερά της μόδας όταν η βιτρίνα της στην Galeries Lafayette όπου συμμετείχαν αληθινά μοντέλα προκάλεσε τις αντιδράσεις φεμινιστριών και άλλων ομάδων στο Παρίσι.

Η φετινή συλλογή με τίτλο “Garden Party”, γιορτάζει το lingerie όπως του αξίζει: ως πραγματική μόδα.

Η προσέγγιση της σχεδιάστριας επικεντρώνεται σε ένα σύμπαν άγριας φύσης με έντονα στοιχεία από τα 90ies σε συνδυασμό με στιγμές «γαλήνης» συνθέτωντας ένα σχεδιαστικά τολμηρό και αναπάντεχο αποτέλεσμα.

Η CL Lingerie μας συστήνει την νέα εποχή του underwear, είστε έτοιμες να την ανακαλύψετε; 

Ανακαλύψτε τις συλλογές CL Lingerie σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα!

www.chantelle.com

www.facebook.com/Chantelle.Paris.official

www.instagram.com/chantelle_paris/

Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP Group, www.dtpgroup.gr

Instafeed