Χριστουγεννιάτικο Bazaar με εκπτώσεις 90%

Μπήκε ο Δεκέμβρης και επιτέλους πληρωθήκατε. Μόλις ξεκίνησε η περίοδος χάριτος, που ξοδεύετε χωρίς αναστολές το μισθό σας, γνωρίζοντας πως στο τέλος του μήνα και πόσο μάλλον στο τέλος αυτού του μήνα, που θα πρέπει να ψωνίσετε χριστουγεννιάτικα δώρα για τους φίλους και την οικογένειά σας, θα πρέπει να θυμηθείτε αυτή την ξεχασμένη πιστωτική, που μόνο ξεχασμένη δεν είναι.

Για να αποφύγετε το παραπάνω σενάριο, να καταφέρετε να ψωνίσετε οικονομικά αλλά ποιοτικά για τον εαυτό σας αλλά και για τους αγαπημένους σας, μια επίσκεψη στο χριστουγεννιάτικο bazaar «Friends and Family» αρκεί.

Στο πενθήμερο Χριστουγεννιάτικο Βazaar, μπορείτε να βρείτε μοναδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ κάτω από το κόστος, με εκπτώσεις που θα ξεκινούν από 50% και θα φτάνουν το 90%. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να βρείτε τα brands Puma, Arena, Fila, Freddy, Umbro, Hummel, Pony,  Banana Moon. Κλείνοντας, καλό είναι να ξέρετε ότι με κάθε αφορά σας, συμβάλετε στο φιλανθρωπικό έργο του bazaar, καθώς  μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

 

Info:

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Από Πέμπτη 4  έως και Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου

 Από 9:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ.

 Διεύθυνση: Απόλλωνος 28, Θέση Πόκα, Κορωπί

 Δείτε τον χάρτη εδώ:  http://bit.ly/xmas14-map  

 Facebook: https://www.facebook.com/events/1501915743394993

 Τηλ. για πληροφορίες: 211-1088400

Διαβάστε ακόμα:

Netrobe.com: Το InStyle.gr επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια

7 σημάδια που μαρτυρούν πως έχετε εμμονή με τον σύντροφό σας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα