Η Cheryl Cole μας δείχνει πως να φοράμε σωστά το statement παλτό (και πως να βγαίνουμε από το αυτοκίνητο)

Ο φακός συνέλαβε την βρετανίδα τραγουδίστρια Cheryl Cole ενώ κατευθύνονταν προς την επίδειξη του Roberto Cavalli στο Μιλάνο φορώντας ένα άκρως εντυπωσιακό παλτό. Περισσότερο, για την ακρίβεια, πρόκειται για κάτι μεταξύ μαντό και καμπαρντίνας, που η τραγουδίστρια έξυπνα επέλεξε να το φορέσει σαν φόρεμα. Τα έντονα prints του (λεοπάρ και ζέβρα μαζί), το καθιστούν ως ένα από αυτά τα statement κομμάτια που αν δεν φορεθούν σωστά μπορεί πολύ εύκολα να στέψουν διθυραμβικά μια εμφάνιση ως κακή, κιτς ή βουλγκάρ. Ωστόσο, η εντυπωσιακή μελαχρινή επέλεξε σωστά να το φορέσει αντί φορέματος και να το συνδυάσει απλά με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και μεγάλα μεταλλικά γεωμετρικά σκουλαρίκια. Όσον αφορά το μακιγιάζ, καθότι επρόκειτο για πρωινές ώρες, η Cheryl αποφάσισε να το κρατήσει σε γήινους τόνους, ενώ τα μαλλιά της μάζεψε σε μια αλογοουρά που αναδείκνυε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Well done, Cheryl!

Σε άλλα νέα, η βρετανίδα τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να μας δείξει και πως βγαίνουμε κομψά και chic από ένα αυτοκίνητο με ανάλογη αμφίεση.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Δείτε επίσης: Kim Kardashian: Το shopping δεν σταματά ποτέ