Κάθε φορά που η Carrie Bradshaw φορά μπερέ παίρνει μια κακή απόφαση στα ερωτικά της!
Credit: Just Like That Max/Instagram

Στον κόσμο της μόδας και της ψυχαγωγίας, λίγα πράγματα μπορούν να συναγωνιστούν την αξία της Carrie Bradshaw και της σειράς “Sex and the City”. Από το 1990 και μέχρι σήμερα, το show αυτό έχει αγαπηθεί παγκοσμίως, καθιερώνοντας την Carrie ως style icon που εμπνέει τη σύγχρονη γυναίκα.

Η Carrie Bradshaw και οι όχι και τόσο τυχαίες ενδυματολογικές της επιλογές

Για την Carrie Bradshaw τα looks δεν είναι απλώς ρούχα! Με την ατίθαση άποψή της για τη μόδα, διαμόρφωσε μία προσωπική ταυτότητα που περιελάμβανε τάσεις προσαρμοσμένες στα δικά της μέτρα. Το γούστο της αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς της και οι επιλογές της κατέληξαν τελικά να καταγράφουν όχι μόνο την τρέχουσα μόδα αλλά…. και την εξέλιξη των συναισθημάτων της!

Ο μπερές και η πρώτη κακή απόφαση στη σχέση με τον Mr. Big

Κι όμως! Αν ανήκετε στις παρατηρητικές της παρέας, θα προσέξατε ότι κάθε φορά που η Carrie Bradshaw επιλέγει να φορέσει μπερέ, η σχέση της καταλήγει σε… χωρισμό! Την πρώτη λοιπόν, φορά που φόρεσε το chic αξεσουάρ, ήταν για να υποδεχτεί τον Mr. Big από το Παρίσι και να του ανακοινώσει πως θέλει να τον ακολουθήσει στην Πόλη του Φωτός προκειμένου να είναι μαζί! Η κατάληξη; Πλήρης απογοήτευση και καταστροφή! Τελικά, αυτή η απόφαση όχι μόνο κατέληξε σε χωρισμό, αλλά και ο μεγάλος της έρωτας έφερε από την Ευρώπη τη νέα του σύζυγο, ονόματι Natasha!

Ο μπερές ξαναχτυπά και η Carrie παίρνει μία ακόμα κακή απόφαση

Η οποία είναι… να μετακομίσει στο Παρίσι με τον Petrovsky! Άλλο δράμα κι εκεί, με την Carrie να χαστουκίζεται από τον Ρώσο αγαπημένο της και τελικά να καταλήγει στην αγκαλιά του Mr. Big στο τέλος του τελευταίου κύκλου του Sex and the City. Κάθε εμπόδιο για καλό που λένε.  

Άλλος ένας μπερές, άλλη μια λανθασμένη κρίση

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του “And Just Like That”, ο μπερές σηματοδότησε μια ακόμη κακή ερωτική απόφαση: να πουλήσει το διαμέρισμά της και να αγοράσει ένα σπίτι για να ζήσει με τον Aidan και τα παιδιά του. Ένα σχέδιο που ναυάγησε μιας και ο Aidan αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του και όχι στην Νέα Υόρκη και στην αγαπημένη Carrie!

Ένας ακόμα μπερές και βλέπουμε την Carrie Bradshaw SINGLE(!) για πάντα!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα