Ηeidi Klum: Η μεταμφίεση της για το φετινό Halloween θα μείνει στην ιστορία
Frazer Harrison /Getty Images

Η Heidi Klum έκλεψε την παράσταση στο καθιερωμένο πάρτι που οργάνωσε για το Halloween στη Νέα Υόρκη. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το 49χρονο super model θα μεταμορφωνόταν σε… σκουλήκι.

Για να είμαστε δίκαιοι, η Heidi Klum είχε προϊδεάσει ως ένα σημείο τους ακόλουθούς της στο Instagram με μια σειρά βίντεο που κοινοποίησε από την πολύωρη προετοιμασία της εμφάνισής της.

Η Heidi Klum βγήκε έξω ντυμένη σκουλήκι και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Tom Kaulitz, ο οποίος είχε ντυθεί ψαράς. Το σκηνικό που εμπνεύστηκε το ζευγάρι, ήταν να γίνει η Klum το δόλωμα στο αγκίστρι του ψαρά της. Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 11 το πρωί, ενώ όσο συνεχιζόταν ενόψει του βραδινού event, περιλάμβανε προσθετικά στο πρόσωπό της και βάψιμο των λεπτομερειών στη στολή της με αερογράφο.

Οι θαυμαστές της εντυπωσιάστηκαν από τη μεταμφίεσή της όπως φάνηκε και από τα σχόλια που έκαναν κάποιοι κάτω από τις αναρτήσεις του 49χρονου μοντέλου.

“Αν δεν ήξερα ότι είναι η Ηeidi , ούτε που θα το φανταζόμουν», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος ανέφερε: “Είναι η βασίλισσα του Halloween!”.

Αυτό ήταν το 21ο πάρτι της Heidi Klum για το Halloween και πραγματοποιήθηκε στο Moxy Lower East Side της Νέας Υόρκης.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα