Η North West γίνεται «αστυνομία μόδας» και κριτικάρει μέχρι και τη μαμά της
Η North West με μπλε γυαλιά και μπλε bomber
Credit: Noris Black Book/Instagram

Η North West, η δεκάχρονη κληρονόμος της διάσημης οικογένειας Kardashian, με μαμά την Kim και μπαμπά τον Kanye, έχει αποδειχθεί πως δεν ακολουθεί τα συμβατικά μονοπάτια. Παρά τη νεαρή ηλικία της, η North έχει γνώμη για τα πάντα, ενώ το αγαπημένο της πεδίο είναι η κριτική των στιλιστικών επιλογών των ανθρώπων γύρω της, όπως πρόσφατα αποκάλυψαν τα επεισόδια της σειράς The Kardashians του Hulu.

Η επίθεση στο Met Gala 2023

Στα νέα επεισόδια, η North West εκτελεί χρέη Fashion Police με αποκορύφωμα την… επίθεσή της στην εμφάνιση της μητέρας της για το Met Gala του 2023. Κάνε παιδιά να δεις καλό! Η νεαρή κριτικός δεν διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της, και αυτή τη φορά, το θύμα είναι η ίδια η Kim Kardashian. Και όχι μόνο!

Kim Kardashian: Οι πέρλες έδειχναν ψεύτικες

Η North West δεν κάνει πίσω όταν είναι να κριτικάρει τη μαμά της. Το Met Gala του 2023 δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Αν και αρχικά πιστέψαμε ότι θα επαινούσε την επιλογή της Kim, η North με χιουμοριστικό τρόπο, επισημαίνει τα κενά στα μαργαριτάρια και χαρακτηρίζει την εμφάνιση της μητέρας της ως «διασκεδαστική, αλλά μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη».

Pete Davidson: Την επόμενη φορά προσπάθησε περισσότερο

Χαρακτηρίζοντας την επιλογή του ως «μια αδιάφορη ερμηνεία του θέματος», η North δεν διστάζει να κατακρίνει την εμφάνιση του Davidson. Με ατάκες γεμάτες σαρκασμό, προσφέρει τη δική της άποψη για το γεγονός ότι ο ηθοποιός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο θεματικό περιεχόμενο του Met Gala.

Kendall Jenner: Η αγαπημένη της εμφάνιση

Χωρίς επιφυλάξεις, δηλώνει πώς το look της θείας Jenner ήταν το αγαπημένο της. Παράλληλα την «καρφώνει» επειδή αργότερα έδειχνε να αγνοεί τη μαμά της κατά τη διάρκεια του event.

Jared Leto: Απλά… κριντς!

Με σαρκαστικό τρόπο επίσης, σχολιάζει ότι η επιλογή του Leto να φορέσει ένα κοστούμι που απεικονίζει την αγαπημένη γάτα του Karl Lagerfeld, την Choupette, ήταν γι’ αυτήν «αδιανόητη» και «κριντς»! Σύμφωνα με αυτή, η προσέγγιση του Leto δεν της προσέφερε την απαιτούμενη κομψότητα που το event και το θέμα απαιτούσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα