Η Kate Middleton τίμησε τη μνήμη των θυμάτων στο Manchester Arena με ένα chic outfit
instyle.com

Η Δούκισσα του Cambridge δεν διστάζει να φορέσει ρούχα με νόημα, είτε πρόκειται για ένα μικρό φόρο τιμής στην πεθερά της, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, είτε για να δείξει αλληλεγγύη σε έναν σκοπό, όπως όταν φορούσε μπλε για να υποστηρίξει την κρίση στην Ουκρανία. Η τελευταία της έξοδος δεν ήταν διαφορετική. Η Kate συνδύασε τα σκουλαρίκια κηρήθρα/μέλισσα με το Michael Kors, γκρι φόρεμά της, ως φόρο τιμής στα θύματα και τους επιζώντες της βομβιστικής επίθεσης στο Manchester Arena το 2017.

Η Kate και ο πρίγκιπας William παρευρέθηκαν στα επίσημα εγκαίνια του The Glade Of Light Memorial στο Manchester Arena. Πέντε χρόνια μετά την τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της Ariana Grande, στην οποία σκοτώθηκαν 22 θαυμαστές της και τραυματίστηκαν εκατοντάδες, ο χώρος έχει τώρα ένα μνημείο. Σύμφωνα με το People, «η εργάτρια μέλισσα είναι ένα από τα πιο γνωστά σύμβολα του Manchester για περισσότερα από 150 χρόνια» και το σύμβολο εμφανίζεται ακόμη και στο οικόσημο του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

“Θυμάμαι πολύ καλά το σοκ και τη θλίψη στα πρόσωπα όσων συνάντησα όταν επισκέφτηκα το Manchester τις μέρες που ακολούθησαν τη τραγωδία. Πέντε χρόνια μετά, ξέρω ότι ο πόνος και το τραύμα που νιώθουν πολλοί δεν έχουν φύγει», είπε ο William στην εκδήλωση.

“Ως κάποιος που ζει με τη δική του θλίψη, γνωρίζω επίσης ότι αυτό που συχνά έχει μεγαλύτερη σημασία για τους πενθούντες είναι να μην ξεχνιούνται αυτοί που έχουμε χάσει. Αναγνωρίζοντας ότι, ενώ τους πήραν φρικτά σύντομα, έζησαν και άλλαξαν τις ζωές μας. Αγάπησαν και αγαπήθηκαν. Γι’ αυτό τα μνημεία όπως το Glade of Light είναι τόσο σημαντικά. Γι’αυτό η Kate κι εγώ θέλαμε τόσο πολύ να είμαστε ανάμεσά σας σήμερα”, συμπλήρωσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα