Η Dua Lipa αναστατώνει το Instagram με total denim outfit
Instagram @dualipa

Το fashion icon έκανε το θαύμα του ξανά και εμφανίστηκε με total denim καπιτονέ outfit που τρέλανε το Instagram. Η jean εμφάνιση της Dua Lipa έδειξε το δρόμο προς μια ξεχασμένη τάση, η οποία όπως φαίνεται θα φορεθεί με κάποιες παραλλαγές αυτή την άνοιξη, όταν ο καιρός μας το επιτρέψει. Γιατί ξεκάθαρα, θα ήταν κρίμα να υιοθετήσουμε το trend και να το καλύψουμε με ένα oversized παλτό. Τα jeans πρέπει να είναι πάντα οι πρωταγωνιστές του look και όχι το βοηθητικό στοιχείο.    

Πιο σέξι, πιο χαμηλόμεσα και με πινελιές που αντικατοπτρίζουν την εποχή. Έτσι θα φορεθούν φέτος τα denim items. Είτε οι πινελιές αυτές αφορούν την καπιτονέ τάση, είτε την cut-out και τα τολμηρά ανοίγματα, είτε ακόμα και τα χρωματιστά jeans. Γιατί δεν είναι απαραίτητο να μιλάμε πάντοτε για blue jeans, αν και μας αρέσουν εξίσου και λίγο παραπάνω καθώς αντιπροσωπεύουν το κλασικό κι εμείς δηλώνουμε fans των all time classic.  

Instagram @dualipa

Όπως και η Dua Lipa άλλωστε, η οποία αν και λατρεύει τα κλασικά και vintage vibes, φροντίζει πάντα να εφαρμόζει ένα fashion twist στο outfit δίνοντας το κάτι extra. Οι σύγχρονες και φρέσκιες ιδέες της, την έχουν μετατρέψει στο απόλυτο icon και το στιλ της αντιγράφεται μαζικά. Από make-up και μαλλιά μέχρι και λεπτομέρειες που μόνο ένας φανατικός θα παρατηρούσε, όπως τα μικροσκοπικά tattoos της.  

Total denim λοιπόν, για αυτήν την άνοιξη. Denim μέχρι και στη τσάντα και τα παπούτσια. Γιατί στόχος μας είναι το απόλυτο.  

Instagram @dualipa
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα