Carrie Bradshaw: Ένα ταξίδι μόδας γεμάτο με… πτηνά!
Photo by Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

Viral έγινε η τελευταία εικόνα της Sarah Jessica Parker από τα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς “And just like that…” στην οποία κρατούσε μια τσάντα περιστέρι! Και παρότι πολλοί έσπευσαν να τη σχολιάσουν θετικά, στο δικό μας νου γεννήθηκε ένα ερώτημα: δεν ήταν η Carrie Bradshaw που φοβόταν τα πτηνά; Ή μήπως όχι; Γιατί η στιλιστική της πορεία μέσα στο Sex and the City μάλλον το αντίθετο μας έχει αποδείξει, με φτερωτά ζώα να διακοσμούν τις ανατρεπτικές της εικόνες και ζωντανά πουλερικά να κάνουν guest εμφανίσεις!   

1999: Το τσαντάκι press papier  

Το συμβολικό αυτό τσαντάκι αποτέλεσε ένα από τα πρώτα δώρα του Mr Big προς την Carrie Bradshaw, προκαλώντας την άμεση αντίδρασή της. Το πιο ανεξήγητο «Σ’ αγαπώ» ακούστηκε στις οθόνες μας και όλα αυτά χάρη σε ένα πουλερικό που η πρωταγωνίστρια μίσησε από την πρώτη στιγμή. Τη δουλειά του πάντως την έκανε και τελικά η σχέση αυτή επισημοποιήθηκε!

2000: Το τηγανιτό KFC κοτόπουλο

Και από τα πτηνά που έσφιξαν τους δεσμούς μιας σχέσης, πάμε στα τηγανιτά κοτόπουλα που δημιούργησαν χάσμα σε μία άλλη. Η Carrie Bradshaw γυρνάει σπίτι μετά από μια ξέφρενη βραδιά στο Bungalow 8 και βρίσκει τον Aidan ξαπλωμένο στο κρεβάτι με ένα κουβά KFC πάνω του. Ένας συμβολισμός που τελικά αποκαλύπτει τα όχι και τόσο κοινά τους ενδιαφέροντα. Μάταια προσπαθεί να του κάνει νάζια και φαίνεται ότι το κοτόπουλο πέφτει βαρύ και στους δύο.  

2000: Οι ζωηροί πετεινοί

Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει λένε και αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Carrie. Στο επεισόδιο Cock-A-Doodle-Do η πρωταγωνίστρια έρχεται αντιμέτωπη με πετεινάρια διαφορετικού είδους στην προσπάθειά της να κοιμηθεί και εμείς απολαμβάνουμε μία από τις πιο fun στιχομυθίες του show. Τελικά, η Carrie Bradshaw βρίσκει ξανά τον ύπνο της και τα κοτόπουλα καταλήγουν ψητά στον φούρνο!   

2003: Ο απρόσκλητος επισκέπτης

Μπορεί να μην αποτελεί fashion moment, αλλά σίγουρα μας έκανε να γελάσουμε. Πριν τη συνάντηση της με τον Burger, η αρθρογράφος πηγαίνει σε ένα τυφλό ραντεβού με μια βασανισμένη ψυχή, η οποία πέρα από το τεράστιο άγχος που εκδηλώνει, καταλήγει και με ένα περιστέρι στο κεφάλι. Αυτά συμβαίνουν όταν προγραμματίζεις τα πάντα στην εντέλεια.

2008: Το πουλί που δεν τα κατάφερε

Και ο γάμος που τελικά δεν έγινε. Στην πρώτη ταινία του Sex and the City, η Carrie Bradshaw αποφασίζει τελικά να παντρευτεί τον μεγάλο της έρωτα, επιλέγοντας ένα νυφικό που πάει σετ με ένα μοναδικό headpiece. Το μπλε πουλί ωστόσο, φέρνει γρουσουζιά και ο γάμος καταλήγει σε δράμα.

2022: Το clutch περιστέρι

Χρόνια μετά, το δημοφιλές fashion icon κάνει την εμφάνισή του στο reboot της σειράς αγκαλιά με ένα clutch σε σχήμα περιστεριού, αποδεικνύοντας την τεράστια αγάπη που έχει για τα πτηνά. Γιατί, όποια κι αν ήταν η κατάληξη τους, συνόδευσαν επάξια την πρωταγωνίστρια σε ένα ταξίδι μόδας γεμάτο φτερά και πούπουλα.   

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα