Μπορείτε πλέον να ακολουθήσετε και τον Nicolas Ghesquière στο Instagram

 

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους σχεδιαστές αυτή την περίοδο είναι ο Nicholas Ghesquière, που πήρε τη θέση του Marc Jacobs στον οίκο Louis Vuitton νωρίτερα το 2013, ενώ προηγουμένως κρατούσε τα ηνία του Balenciaga επί σειρά ετών. Όλοι ανέμεναν με αγωνία την πρώτη του συλλογή για τη Louis Vuitton, η οποία απέσπασε θετικές κριτικές, ενώ ο οίκος είδε ήδη τα κέρδη του να ανεβαίνουν κατά το πρώτο τέταρτο του 2014.

Ο πρώην Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ισπανικού οίκου Balenciaga, δεν υπήρξε ποτέ ιδιαίτερα ομιλητικός και σπανίως θα πραγματοποιούσε συνεντεύξεις, πάντα σε προσεκτικά επιλεγμένα μέσα. Ωστόσο, πρόσφατα αποφάσισε να σπάσει την σιωπή του μέσα από μια εκ βαθέων συνέντευξη σε αμερικάνικο έντυπο, όπου μίλησε ανοιχτά για τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τον Balenciaga και την ιδιοσυγκρασία του, ενώ μόλις φαίνεται να πραγματοποίησε ένα ακόμη μεγάλο βήμα προς το να γίνει μια περισσότερο δημοφιλής παρουσία στο χώρο της μόδας – αποκτώντας το δικού του λογαριασμό στο Instagram!

Μετρά μόλις 3 φωτογραφίες, ακολουθεί 20 (ανάμεσα στους οποίους η Charlize Theron, ο Juergen Teller και η Amber Valletta), ενώ οι followers έχουν ήδη ανέλθει στους 3,000.

Φυσικά τον ακολουθούμε ήδη και ανυπομονούμε να προσδώσει στο timeline μας λίγο αέρα Παρισιού!

http://instagram.com/nicolasghesquiereofficial

 

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian – Kanye West: Όλες οι λεπτομέρειες του λαμπερού γάμου τους

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα