Μπορείτε να φανταστείτε ποιο ελληνικό brand θα παρουσιάσει τη συλλογή του στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο;

Το ελληνικό designer brand The KNLs #ApieceofGreece επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλές ελληνικές εταιρείες να παρουσιάσει τη συλλογή του στην επόμενη Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο LFW (London Fashion Week) στα πλαίσια του Aisso «global destination for greek designers».

Η Μαρία και η Δανάη Κανελλοπούλου είναι το σχεδιαστικό δίδυμο που υπογράφει το designer brand @ΤheKNLs που κάνει θραύση σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ταλέντο, ποιότητα και πρωτοτυπία φαίνεται πως είναι ικανά να σταθούν πηγή για τη δημιουργία των μοναδικών κομματιών με τα χειροποίητα prints που πληρούν τις προδιαγραφές ενός international brand που μπορεί να λάβει μέρος σε μια σημαντική Εβδομάδα Μόδας όπως αυτή που λαμβάνει χώρο στο Λονδίνο, σύμφωνα με τα προ απαιτούμενα της επιτροπής της διοργάνωσης η οποία αποτελούνταν από τους Mrs. Jan Miller, Mr. Lee Lapthorne και Mrs. Justine Fairgrieve, συνεργάτες της εταρίας Aisso.

IMG_1464
(Από αριστερά) Δανάη Κανελλοπούλου, Μελίνα Παλατζίδη, Jan Miller (κριτής του LFW) και Μαρία Κανελλοπούλου

Η συλλογή χρησιμοποιεί μόνο φυσικά υφάσματα, όπως λινό, μετάξι και βαμβάκι σε ένα εμπνευσμένο blend και όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι ακόμα ένα στοιχείο που έχει κάνει τα ρούχα του The KNLs να ξεχωρίζουν.

Για φέτος και τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, η συλλογή έχει το θέμα “REBIRTH” και έχει υπέροχα μοναδικά prints, cocktail φορέματα και all day look κατάλληλα για τις διακοπές σας στο νησί, αλλά και στην πόλη, όλα φτιαγμένα από υφασματα φυσικά και και μια ολοκληρωμένη σειρά Beachwear, που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σας.

Βρείτε το The KNLs στα social media στις παρακάτω διευθύνσεις:

https://www.facebook.com/theKNLs

http://instagram.com/theknls

Δείτε  τα αγαπημένα μας κομμάτια

DSC02472

IMG_0054

IMG_9389

SS2018 photoshoot5

ολόκληρη τη συλλογή και αποκτήστε τα αγαπημένα σας κομμάτια στο www.theknls.com

Τα αγαπημένα

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα