Μπορείτε να φανταστείτε ποιο brand έχει πιο πολλούς followers στο Instagram από τα Zara και τα H&M;

Οι περισσότεροι fashion lovers του κόσμου δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν με μεγάλη συχνότητα ρούχα και αξεσουάρ με πολύ διάσημη υπογραφή. Φροντίζουν να επενδύουν σπάνια σε κάποια κλασικά κομμάτια, τα οποία κοστίζουν αρκετά, ενώ ως επί το πλείστον επιλέγουν για το καθημερινό τους ντύσιμο -και όχι μόνο- τα high street fashion brands μεταξύ των οποίων είναι και τα πολύ αγαπημένα Zara και Η&Μ, τα οποία έχουν τεράστιο κοινό σε κάθε μέρος της γης.

Αν και είναι πολύ δημοφιλή σε όλο τον κόσμο και όλοι μας τα επισκεπτόμαστε τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, αποδεικνύεται πως δεν είναι τα πιο ισχυρά ονόματα στον χώρο. Μπορείτε να φανταστείτε ποιο brand τα «κερδίζει»; Πριν από καιρό σας είχαμε ενημερώσει ότι η Millward Brown, μια διαφημιστική εταιρεία, κάθε χρόνο δημοσιοποιεί μια λίστα με τα πιο ισχυρά brands. Η Nike λοιπόν τον τελευταίο καιρό έχει «εκτοπίσει» Zara και H&M και τους έχει πάρει την πρωτιά, την οποία φαίνεται πως θα κρατήσει για πολύ καιρό. Απόδειξη γι’ αυτόν τον ισχυρισμό είναι και τα social media. Το Instagram που είναι πλέον ένας σαφής δείκτης για τη δύναμη τόσο των φυσικών προσώπων, όσο και των brands, έχει αναδείξει νικήτρια τη Nike με μεγάλη απόσταση από τις άλλες δύο, πολύ γνωστές εταιρείες.

Έτσι τη στιγμή που η H&M 10.6 εκατομμύρια ακόλουθους, τα Zara έχουν 7.2 και η Nike πλέον αγγίζει 27.9 εκατομμύρια. Δεν ξέρουμε αν γι’ αυτή την επιτυχία ευθύνεται το σωστό marketing ή η στροφή της μόδας στο athleisure, πάντως η Nike δε φαίνεται πρόθυμη να κουνηθεί από τον θρόνο της για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε ακόμα:

Όχι στο στρες: Tips για να διώξετε το άγχος από τη ζωή σας

Celebrity News 08/11: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram