Μπέττυ Μπαζιάνα ή Μαρέβα Γκραμπόφσκι; Εσείς ποια πιστεύετε ότι κάνει πιο σέξι εμφανίσεις;

Από την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας εκλέχθηκε Πρωθυπουργός, πολύς κόσμος ασχολείται με την εμφάνισης της Πρώτης Κυρίας, Μπέτυς Μπαζιάνα. Βλέπετε η -πλέον- ακαδημαϊκός, μέχρι πρότινος δεν πρόσεχε ιδιαίτερα τις στιλιστικές της επιλογές και τα τελευταία χρόνια, λόγω του ότι βρίσκεται έντονα στο προσκήνιο, μάλλον έχει αναγκαστεί να είναι λίγο πιο επιμελής και πιο προσεκτική σε ό,τι αφορά το ντύσιμο, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Οφείλουμε λοιπόν να της αναγνωρίσουμε ότι έχει κάνει τεράστια πρόοδο και ιδιαίτερα οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις της, σχεδόν δεν έχουν κανένα ψεγάδι.

Αντίθετα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι μία από τις γυναίκες που πάντα ήταν κομψή, πάντα πρόσεχε ιδιαίτερα την εμφάνισή της και χωρίς να κάνει υπερβολές, το στιλ της δεν περνούσε εύκολα απαρατήρητο. Ίσως αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τη μόδα και πριν από μερικά χρόνια ίδρυσε το δικό της brand μαζί με τη φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα. Γιατί λοιπόν αυτό να αλλάξει τώρα, που ο άνδρας της είναι ο Πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης;

600x600_1

Όπως οι περισσότερες γυναίκες, έτσι και αυτές οι δύο, σίγουρα με τις επιλογές τους θέλουν να είναι ελκυστικές, διαφωνείτε; Η κάθε μία βέβαια το επιτυγχάνει με διαφορετικό τρόπο. Ποια από τις δύο λοιπόν τολμάει τις πιο σέξι εμφανίσεις; Νομίζουμε πως από τις φωτογραφίες και μόνο μπορεί κανείς να απαντήσει εύκολα πως η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι αυτή που δε διστάζει να αποκαλύψει το κάτι παραπάνω. Πολύ συχνά επιλέγει μίνι φορέματα -ας παραδεχτούμε σ’ αυτό το σημείο ότι έχει πολύ καλλίγραμμα πόδια- ενώ παράλληλα δεν λέει όχι και στα πιο στενά κομμάτια.

600x600_2

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι με τη σειρά της, αν και έχει φωτογραφηθεί ακόμα και με σορτς, προτιμάει τα ελαφρώς πιο συντηρητικά σύνολα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι δικές της αναλογίες δεν της επιτρέπουν να είναι ενίοτε πιο αποκαλυπτική.

mpaziana tsipras

Στο sexiness λοιπόν κερδίζει η Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία έχει φορέσει πολλές φορές μίνι, ενώ δεν έχει διστάσει να εμφανιστεί στο πλάι του συζύγου της ακόμα και με μάξι φόρεμα με αποκαλυπτικό side slit.