Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να καθαρίσεις τα λευκά sneakers
Instagram @twiceblessed_

[ap_gallery id=”7307″]

Σας έχω μιλήσει αρκετές φορές για τη σημασία που πιστεύω πως έχει μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα για εμάς τις γυναίκες.

Αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο κομμάτι όμως που ξεχωρίζω λίγο περισσότερο –και είμαι σίγουρη ως και εσείς-, αυτό είναι τα λευκά sneakers. Ταιριάζουν με τα πάντα, όποια και αν είναι η ηλικία και το στιλ μας, ενώ μας προσφέρουν την άνεση που χρειαζόμαστε όταν οι μέρες μας είναι γεμάτες. Είτε με υποχρεώσεις είτε με βόλτες.

Πώς μπορείτε να τα φορέσετε; Οι συνδυασμοί που μπορείτε να δημιουργήσετε είναι άπειροι και όλοι άκρως εντυπωσιακοί. Με maxi ή midi φορέματα και φούστες, denim και υφασμάτινα παντελόνια, ακόμα και κοστούμια. Τα λευκά sneakers είναι σχεδόν πάντα η απάντηση στην ερώτηση «τι παπούτσια να φορέσω;».

Εάν υπάρχει κάτι που μας απασχολεί για τα λευκά sneakers είναι πως λερώνονται εύκολα. Ευτυχώς για όλες μας όμως, υπάρχει τρόπος για να τα καθαρίσουμε και μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά. Πώς θα τα καταφέρετε;

1. Εάν τα αγαπημένα σας λευκά sneakers έχουν μικρές γρατσουνιές ή σημάδια, το λευκό βερνίκι νυχιών θα τις εξαφανίσει. Τοποθετήστε μία μικρή ποσότητα στα συγκεκριμένα σημεία και τα σημάδια θα εξαφανιστούν.

2. Μην τα αφήνετε εκτεθειμένα στον ήλιο. Ο ήλιος δεν είναι και ο καλύτερος τους φίλος, καθώς τα κάνει να χάσουν το ολόλευκο τους χρώμα. Έτσι, αποθηκεύστε τα στο κουτί τους και όταν κάθεστε στον ήλιο, προσπαθήστε να τα προστατεύσετε.

3. Φυσικά, μπορείτε να τα πλένετε με νερό και το σαπούνι που χρησιμοποιείτε για το πλύσιμο των πιάτων. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε όμως είναι το στέγνωμα. Χρησιμοποιήστε χαρτί κουζίνας, το οποίο θα το τοποθετήσετε μέσα στα sneakers σας. Η απορροφητικότητα του θα βοηθήσει στο να στεγνώσουν πιο γρήγορα, αλλά και στο να μην χάσουν το σχήμα τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα