Αυτό είναι το swimwear trend που βλέπουμε παντού

Instagram @kendalljenner

Το bikini είναι ένα ένδυμα με μεγάλη ιστορία. Ξεκινώντας από τον 20ο αιώνα, “έσπασε” τα κοινωνικά στερεότυπα για τις γυναίκες και άλλαξε για πάντα τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Στο πέρασμα του χρόνου, έχει αποκτήσει ποικίλες μορφές και το έχουμε δει σε όλα τα χρώματα και τα prints. Πρόσφατα όμως έχει εμφανιστεί μία νέα εκδοχή του, που θυμίζει…τον Tarzan.

5 μαθήματα swimwear styling από την Jennifer Lopez

Ο λόγος είναι για τα μικροσκοπικά bikini bottoms, τα οποία δένουν στα πλάγια. Είναι αδιαμφισβήτητα αποκαλυπτικά και ιδιαίτερα τολμηρά. Πάντως οι celebrities και influencers, ήδη το φορούν και το υποστηρίζουν απόλυτα. Μερικές από αυτές, είναι η Kylie Jenner και η Emily Ratajkowski. Ομολογούμε ότι μας έχουν βάλει σε σκέψεις να το δοκιμάσουμε και εμείς. Ωστόσο, πόσο χρηστικό είναι;

Η Emily Ratajkowski φόρεσε το πιο stylish κομμάτι από την Cult Gaia

Σίγουρα δεν πρόκειται για το ιδανικό μαγιό, για όσες προτιμούν την πλήρη κάλυψη. Ωστόσο, δεν είναι τόσο δύσχρηστο όσο φανταζόμαστε. Στην πραγματικότητα, προσαρμόζεται πολύ εύκολα στο μέγεθος που επιθυμούμε. Επιπλέον, σίγουρα θα βοηθήσει να αποκτήσουμε το τέλειο ομοιόμορφο μαύρισμα. Μιας και είναι τόσο δημοφιλές, έχει κυκλοφορήσει σε πολλά και διαφορετικά στυλ.

Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω, κάποιες από τις αγαπημένες μας επιλογές:

SOMMER SWIM, NAOMI SIRIUS – TIE SIDE BIKINI BOTTOMS

SOMMER SWIM, NAOMI EMERALD – TIE SIDE BIKINI BOTTOMS

Amir Slama fitted bikini bottoms

Out From Under Cora Curtain String Bikini Bottom

Capreria Bottom, Inamorata