Αυτό είναι το σετ πιτζάμες που σίγουρα θα φορούσε και η Carrie Bradshaw

Instagram @carriebradshawsc

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες τάσεις κι αν έρθουν, πάντα η Carrie Bradshaw θα είναι το style icon που μας εμπνέει για τα looks μας. Ναι, ακόμα και για εκείνα που θέλουμε να φορέσουμε στο σπίτι.

Σίγουρα έχετε διαβάσει πολλές φορές πόσο σημαντικό είναι να φοράτε άνετα ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε όμορφες και κομψές μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, υπάρχει και άλλος τρόπος για να νιώθετε όμορφες χωρίς να χρειαστεί να ντυθείτε. Αρκεί να φορέσετε τις πιο stylish πιτζάμες.

Έτσι, εμείς κάναμε μία μικρή έρευνα στα αγαπημένα μας e-shops και ανακαλύψαμε ένα σετ πιτζάμες που σίγουρα θα φορούσε και η Carrie Bradshay. Πρόκειται για ένα σετ μεταξωτές πιτζάμες σε μαύρη απόχρωση και λευκές λεπτομέρειες από τα Zara Home.

Εάν μάλιστα ακολουθήσουμε και το παράδειγμα της Rosie Huntington-Whiteley, η οποία είχε δημιουργήσει ένα homewear look με πιτζάμες και χρυσό κολιέ, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Rosie Huntington-Whiteley: Σου δείχνει τον πιο εύκολο τρόπο για να είσαι chic μέσα στο σπίτι

Ο στόχος σε κάθε περίπτωση είναι η κάθε γυναίκα να ανακαλύψει τον τρόπο να φτιάξει και να αλλάξει τη διάθεση της όσο μένει κλεισμένη στο σπίτι. Εάν το να φορέσετε ένα σετ πιτζάμες ή το αγαπημένο σας ζευγάρι σκουλαρίκια θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτό τον στόχο, δεν έχετε παρά να το κάνετε.

ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ
79.99 € Zara Home

ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
65.99 € Zara Home