Αυτό το παλτό μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα αγαπημένα σας brands

Το έχω κάνει πολλές φορές και είμαι σίγουρη πως το έχετε κάνει και εσείς. Τις ημέρες που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, που έχουμε ξεμείνει από στιλιστικές ιδέες και έμπνευση, τις ημέρες που νιώθουμε πως έχουμε βαρεθεί όλα μας τα ρούχα αποφασίζουμε να κάνουμε επιδρομή στη ντουλάπα κάποιου κοντινού μας προσώπου. Κάποιες γυναίκες ανοίγουν τη ντουλάπα της μητέρας τους, κάποιες άλλες της αδερφής τους. Υπάρχουν όμως και οι γυναίκες που επιλέγουν να ανοίξουν τη ντουλάπα του μπαμπά τους και είτε το πιστεύετε είτε όχι μπορείτε να βρείτε πραγματικούς θησαυρούς.

Εκτός από τα πουκάμισα ή τα πουλόβερ όμως, ένα από τα κομμάτια που δανειζόμαστε οι γυναίκες από την αντρική γκαρνταρόμπα είναι τα παλτό και συγκεκριμένα τα καρό παλτό. Αυτού του τύπου τα παλτό είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για τον χειμώνα του 2020 με πολλά γυναικεία fashion brands, ανάμεσα τους τα Zara, Marks and Spencer και H&M να δημιουργούν καρό γυναικεία παλτό που πρόκειται να απογειώσουν τα χειμερινά μας looks.

Μπορείτε να τα βρείτε σε άπειρες αποχρώσεις και συνδυασμούς χρωμάτων, σε γήινες αποχρώσεις ή σε pastel χρώματα και να προσθέσετε έτσι περισσότερο χρώμα στα σύνολα σας.  Ποια είναι τα δικά μας αγαπημένα;

Πώς το φορούν οι fashionistas;