Βρήκαμε την tote τσάντα που κατασκευάζεται στο ίδιο εργοστάσιο με τις τσάντες του οίκου Prada αλλά κοστίζει πολύ λιγότερο

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που οι τσάντες είναι η μία και μοναδική αδυναμία τους, τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει αυτό το κείμενο. Όλες οι γυναίκες που λατρεύουμε τις τσάντες έχουμε ως όνειρο να αποκτήσουμε κάποια στιγμή μία τσάντα κάποιου γνωστού οίκου, η οποία να έχει δημιουργηθεί από άριστης ποιότητας υλικά και να έχει ένα μέγεθος που μας διευκολύνει στην καθημερινότητα μας.

Ευτυχώς για όλες μας υπάρχει αυτή η τσάντα και χρειάζεται να δώσουμε πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που υπολογίζαμε. Ο λόγος για μία tote τσάντα, η οποία είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας καθώς χωρά όλα όσα χρειαζόμαστε. Η τσάντα ανήκει στο brand Italic και έχει δημιουργηθεί σε άπειρες αποχρώσεις ώστε καθεμία γυναίκα να επιλέξει την αγαπημένη της.

Ποιο είναι το στοιχείο που κάνει αυτή τη τσάντα τόσο ξεχωριστή; Οι τσάντες του brand δημιουργούνται στο ίδιο εργοστάσιο που κατασκευάζονται οι τσάντες των οίκων μόδας Prada και Celine. Με ιστορία που ξεκινά από το 1957, το εργοστάσιο χρησιμοποιεί τα καλύτερα δυνατά υλικά και τεχνοτροπίες ώστε το αποτέλεσμα να είναι άριστο και οι γυναίκες να αποκτήσουν μία τσάντα που θα κρατούν για πολλά χρόνια.

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ καθώς πολλές από εμάς θα πίστευαν πως αφού οι τσάντες κατασκευάζονται σε ένα εργοστάσιο τέτοιου κύρους τότε και η τιμή τους θα είναι ανάλογη. Ευτυχώς για εμάς, οι τσάντες αυτές κοστίζουν μόλις 135 ευρώ.

https://www.instagram.com/p/B2K473-FGbB/

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα