Αυτά είναι τα top models περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των British Fashion Council με δημιουγίες της Celia Kritharioti

Instagram @fashiontomax

Μία λαμπερή βραδιά μόδας πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στο Royal Albert Hall του Λονδίνου με σκοπό το British Fashion Council να απονείμει τα Fashion Awards 2019. Εκτός από τους νικητές όμως, δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε τα άκρως εντυπωσιακά και λαμπερά looks των celebrities στο κόκκινο χαλί.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το ελληνικό στοιχείο δεν έλειπε από το κόκκινο χαλί των βραβείων, με τρία από τα πιο διάσημα μοντέλα να φορούν τις δημιουργίες ελληνίδας σχεδιάστριας. Πρόκειται για την Nadine Leopold,  την Elsa Hosk και την Lorena Rae που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων φορώντας Celia Kritharioti δημιουργίες.

Η Elsa Hosk επέλεξε να φορέσει ένα two pieces σύνολο σε rose gold απόχρωση, το οποίο ήταν διακοσμημένο με μικρά κρύσταλλα SWAROVSKI.

Η Nadine Leopold προτίμησε να δημιουργήσει μία πιο ρομαντική εμφάνιση, επιλέγοντας να φορέσει ένα φόρεμα της σχεδιάστριας από ταφτά με ογκώδη φούστα και μαύρο βελούδινο body.

Η Lorena Rae επέλεξε να φορέσει μία από τις πιο glam δημιουργίες της Celia Kritharioti και συγκεκριμένα ένα mini φόρεμα με κρύσταλλα και μία ροζ ζώνη με φιόγκο, ενώ υπήρχε και ουρά με ροζ τούλι.