Αυτά είναι τα style icons που θα μας βοηθήσουν να εξελίξουμε το στιλ μας το 2020

Instagram @stylemilkshake

Το 2019 ήταν μία χρονιά με πολλές και ενδιαφέροντες τάσεις της μόδας. Τόσο οι αγαπημένες μας influencers με τα διάφορα looks τους όσο οι celebrities με τις εμφανίσεις σττους στο κόκκινο χαλί μας χάρισαν άπλετη στιλιστική έμπνευση.

Υπάρχουν όμως και μερικές γυναίκες που και αν δεν τις γνωρίζουμε πολύ καλά ,καθώς δεν είναι celebrities, μας ενέπνευσαν με τα looks και μας έκαναν να υιοθετήσουμε κάποια trends που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μη δοκιμάζαμε.

Ποιες είναι αυτές;

Βlanca Miro Scrimieri

Ζεί στην Ισπανία και είναι η co-founder και fashion director της εταιρίας La veste και Vasquiat. H Blanca καταφέρνει να συνδυάζει τις τάσεις της μόδας και με πιο vintage κομμάτι, δημιουργώντας άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις.. Εάν υπάρχει κάτι που ξεχωρίζουμε λίγο περισσότερο στο στιλ της είναι πως καταφέρνει να φορά έντονα χρώμματα και ιδιαίτερους συνδυασμούς χωρίς να φαίνεται κάτι υπερβολικό.

View this post on Instagram

A morning nap standing ?

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro) on

Υara Shahidi

Αυτό που χαρακτηρίζει τα looks της Yara Shahidi είναι ότι καταφέρνει να συνδυάζει ακριβά κομμάτια μεγάλων οίκων μόδας με πιο οικονομικά, τα οποί αμπορούμε να αποκτήσουμε και εμείς. Αυτό το στοιχείο εκτοξεύει τα looks της.

 Emili Sindlev

Η αγάπη της στους mix-match συνδυασμούς και τα χαρούμενα χρώματα είναι τα στοιχεία που μας έχουν κάνει να ξεχωρίσουμε το στιλ της  στιλίστριας από την Κοπεγχάγη. Πολλοί μάλιστα τη συγκρίνουν με την Carrie Brandshaw, καθώς και εκείνη λάτρευε τα χρώματα.

View this post on Instagram

Let’s go 2020 Photo by @styledumonde

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

Νina Sandbech

Κοιτάζοντας τον λογαριασμό της στο instagram σε κάνει να αναρωτηθείς πως μπορεί να συνδυάζει όλα αυτά τα χρώματα, τα μοτίβα, τα αξεσουλαρ. Δεν καταφέρνει απλώς να συνδυάζει τα χρώματα και να δημιουργεί πολύ ευφάνταστα looks αλλά σου δίνει την αίσθηση πως μπορείς και εσύ να τα αντιγράψεις πολύ εύκολα. Την έχουμε ξεχωρίσει γιατί πάντα μας βοηθά να δημιουργήσουμε layering και μας υπενθυμίζει την στιλιτική αξία των statement αξεσουάρ.

View this post on Instagram

ad. For those who knows me know that I love everything that sparkles? Say hello to my new glitter shoes✨ @dune_london #sparklingaddiction #dunelondon

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) on

Ιmani Randolph

Η Ιmani είναι συγγραφέας και ανήσυχο πνεύμα, κάτι που είναι ξεκάθραο στο στιλ της καθώς δημιουργεί τους πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς. Προτιμά την άνεση, τον μινιμαλισμό και αγαπά τα πλεκτά πουλόβερ.

View this post on Instagram

ciao berlin ?

A post shared by imani (@champagnemani) on