Αυτά είναι τα fashion trends που θα θέλαμε να εξαφανιστούν το 2020

Instagram @streetrends

Όπως γνωρίζουμε, οι τάσεις της μόδας κάνουν συνεχώς κύκλους. Κάποιο trend που κυριαρχούσε στον κόσμο της μόδα μερικά χρόνια πριν, πλέον μπορεί να φαίνεται ξεπερασμένο ενώ σε κάποια επόμενη σεζόν ενδέχεται να επανέρθει και να θεωρείται top. Σε αυτό βέβαια υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις και είναι οι τάσεις που εμφανίζονται, υιοθετούνται από αρκετούς, αλλά μετά από καιρό, το μόνο που θέλουμε είναι να τις ξεχάσουμε τελείως.

Τη δεκαετία που μας πέρασε λοιπόν, εμφανίστηκαν κάποιες τέτοιες τάσεις, οι οποίες όπως φαίνεται δεν θα μας απασχολήσουν καθόλου το 2020. Ποιες είναι αυτές;

Chokers

Ξεκίνησαν να εμφανίζονται δειλά-δειλά το 2014 και η απήχησή τους κορυφώθηκε όταν πολλές celebrities ανάμεσά τους και η Gigi Hadid,Ariana Grande τα πρόσθεσαν στα looks τους. Μπορεί τα chokers να ήταν πολύ cool και trendy  το 2010, αλλά ήρθε η ώρα να τα αποχωριστούμε.

Chunky Dad Sneakers

Ο οίκος Balenciaga ήταν ο πρώτος που λάνσαρε αυτού του είδους sneakers και στη συνέχεια καολούθησαν και άλλα brands. Το 2020 όμως αυτού του είδους τα sneakers φαίνεται πως δεν θα έχουν θέση στη λίστα των fashion trends.

Ηarem pants

Τα baggyπαντελόνια που έφθαναν μέχρι τον αστράγαλο και μας θύμισαν 1000 και μία νύχτες καθιερώθηκαν από τον Mc Hammer στα ’90s, ενώ τα φόρεσαν αρκετές celebrities στο κόκκινο χαλί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Demi Lovato. Ευτυχώς για όλες μας, αυτή η τάση θα εξαφανιστεί.

Μules

Υπάρχον γυναίκες που τα λατρεύουν και δεν τα αποχωρίζονται. Υπάρχουν και γυναίκες που δεν αντέχουν να τα βλέπουν. Τη νέα χρονιά, νικήτριες είναι όσες ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία καθώς τα mules δεν θα κατέχουν υψηλή θέση στις τάσεις της μόδας.

Πλεκτές ζακέτες

Τις φόρεσαν οι περισσότερες fashionistas και influencers, ενώ τις αγάπησαν λίγο περισσότερο οι Γαλλίδες fashionistas. Αυτό ίσχυε όμως το 2019 καθώς το 2020 οι πλεκτές ζακέτες είναι out.

View this post on Instagram

💋

A post shared by Naomie (@goldnhrts) on

Μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου

Τα μικροσκοπικά γυαλία ηλίου τύπου Μatrix, τα επέλεξαν πολλές celebrities την περασμένη δεκαετία. Όχι μόνο στις street style εμφανίσεις τους, αλλά ακόμα και στο κόκκινο χαλί. Αυτό μάλλον δεν θα επαναληφθεί ξανά, καθώς αυτού του τύπου το αξεσουάρ θεωρείτε πλέον old-fashioned.

Τα biker shorts

Τα φόρεσαν πρώτες οι αδερφές Kardashian, κάνοντας τα τάση το μακρινό 2017. Αυτό το trend όμως -ευτυχώς- θα ξεχαστεί το 2020.