Αυτά είναι τα αγαπημένα μας πλεκτά φορέματα που θα απογειώσουν τα everyday looks μας

Χειμώνας σημαίνει ζεστά cozy ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα όπου και αν βρισκόμαστε και όσες ώρες και αν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού. Έτσι, αυτή την εποχή, οι περισσότερες γυναίκες βρισκόμαστε σε αναζήτηση των ιδανικών ρούχων που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τα πιο κομψά looks για τον χειμώνα. Φυσικά, το μυαλό μας πηγαίνει αυτομάτως στα πλεκτά ρούχα. Εκτός από τα πουλόβερ όμως, υπάρχουν και άλλα κομμάτια που αξίζουν μία θέση στη ντουλάπα σας. Και αυτά είναι τα πλεκτά φορέματα.

Είναι άνετα και πολύ, πολύ ζεστά, μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρους συνδυασμούς. Φέτος τον χειμώνα λοιπόν αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας ένα, δύο ή και περισσότερα πλεκτά φορέματα σε κλασικές μαύρες ή γκρι αποχρώσεις, σε γήινους τόνους ή ακόμα και σε χαρούμενα χρώματα όπως το κόκκινο, τα οποία θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο chic σύνολα στην καθημερινότητα σας. Εάν φορέσετε μάλιστα ένα oversized πλεκτό φόρεμα, μπορείτε να τονίσετε τη μέση σας με μία ζώνη και να δημιουργήσετε ένα άκρως θηλυκό αποτέλεσμα.

Εμείς μάλιστα μπήκαμε στα e-shops των αγαπημένων μας fashion brands, ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας πλεκτά φορέματα και σας τα παρουσιάζουμε.

 

 

Δείτε επίσης τα αρώματα που αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας πριν τα Χριστούγεννα: