Αυτά είναι τα 5 must χρώματα που θα φορέσουμε την άνοιξη του 2021

Style du monde

Παρά το γεγονός ότι η πανδημία μετέτρεψε τις εβδομάδες μόδας σε μία εικονική – κατά κύριο λόγο – εμπειρία, αυτό, εντούτοις, δεν σταμάτησε ευτυχώς τη δημιουργικότητα των σχεδιαστών, οι οποίοι και ανέδειξαν τις νέες τάσεις που αξίζει να δοκιμάσουμε αυτή τη σεζόν.

Λίγο η εποχή, λίγο το ότι έχουμε ξεκινήσει να βγαίνουμε έξω ξανά και να απολαμβάνουμε ωραία ποτά και φαγητά με τους αγαπημένους μας, αγκαλιάζοντας ξανά την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, στην ίδια μάλλον διάθεση βρίσκονται και οι σχεδιαστές, αφού η τάση που επικράτησε στην παλέτα του SS21 είναι τα έντονα και λαμπερά χρώματα σε μία τεράστια ποικιλία υφασμάτων και prints.

Έχοντας περάσει σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο φορώντας μόνο φόρμες και loungewear σε όλη την παλέτα των βασικών χρωμάτων, οι σχεδιαστές αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να φέρουμε λίγη χαρά και αισιοδοξία στη γκαρνταρόμπα μας με οτιδήποτε άλλο πέρα από το μπεζ και το nude!

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να απογειώσουμε το colorblocking, όπως επίσης και να κάνουμε τα ουδέτερα κομμάτια της ντουλάπας μας πιο ενδιαφέροντα, συνδυάζοντάς τα με ένα από τα παρακάτω χρώματα που είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της άνοιξης.

The Spring Shoe Factor: τα παπούτσια που θα φορέσουμε την άνοιξη