Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει πως θα φορέσουμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα ακόμα και τον Σεπτέμβρη

Instagram @athinao1konomakou

Όσο και να λατρεύουμε το φθινόπωρο, θα πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Και ο λόγος είναι η άστατη θερμοκρασία που μας κάνει να μη ξέρουμε τι να φορέσουμε. Το πρωί και το βράδυ έχει περισσότερη δροσιά, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή. Έτσι, δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Καλοκαιρινά ή φθινοπωρινά;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση βρίσκεται κάπου στη μέση. Θα πρέπει να συνδυάσουμε δηλαδή τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά και φθινοπωρινά looks, ώστε να νιώθουμε κομψές και άνετες κάθε στιγμή της ημέρας. Εάν μάλιστα δεν ξέρετε πώς να το πετύχετε ένα κομψό look, ένα look της Αθηνάς Οικονομάκου θα σας εμπνεύσει.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram από το ταξίδι της στη Μαδρίτη και μας δείχνει πως θα φορέσουμε την αγαπημένη μας παντελόνα ακόμα και αυτή την εποχή. Η Αθηνά Οικονομάκου συνδύασε μία καλοκαιρινή παντελόνα σε έντονο μοτίβο με μία λευκή μπλούζα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα suede μπουφάν σε γήινες αποχρώσεις, ένα denim γιλέκο και ένα ζευγάρι sneakers.

Έτσι, ευτυχώς για εμάς μπορούμε να φορέσουμε την αγαπημένη μας καλοκαιρινή παντελόνα για λίγο καιρό ακόμα, συνδυάζοντας την με μία μπλούζα ή ένα loose πουκάμισο και ένα denim jacket.

Instagram @athinao1konomakou

Instagram @athinao1konomakou

Instagram @athinao1konomakou