Αποκλειστικό: Ποιος πασίγνωστος σχεδιαστής θα βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα;

 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους σχεδιαστές των celebrities καθώς οι δημιουργίες του είναι ιδανικές ιδιαίτερα για το κόκκινο χαλί. Στο πελατολόγιό του μπορεί κανείς να βρει ονόματα όπως αυτό της Jennifer Lopez, της Lupita Nyong’ o και πολλών άλλων Α-list stars παγκοσμίου φήμης.

Ο λόγος για τον Elie Saab το ατελιέ του οποίου βρίσκεται στον Λίβανο και τα τελευταία χρόνια οι συλλογές του γίνονται αντικείμενο πόθου για όλες τις γυναίκες καθώς χρησιμοποιεί τις πιο θηλυκές γραμμές και τα ωραιότερα υφάσματα. Αυτό που τον ξεχωρίζει είναι βέβαια και οι περίτεχνες λεπτομέρειες με τις οποίες διακοσμεί τα ρούχα του, όπως οι υψηλής ποιότητας δαντέλες και τα ιδιαίτερα εντυπωσιακά κεντήματα, που χρειάζονται πολλές εργατοώρες για να ολοκληρωθούν.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το InStyle.gr ο Elie Saab θα βρίσκεται για κάποιες ώρες στην Αθήνα και μάλιστα θα δειπνήσει σήμερα το βράδυ στο Salon de Bricolage με στενή του φίλη από την Ελλάδα. Ελπίζουμε να τον συναντήσουμε έστω και τυχαία.

Διαβάστε ακόμα:

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα