Από την πόλη στην παραλία, αυτό είναι το maxi φόρεμα που δεν θα αποχωριστούμε

Σίγουρα αυτές τις ημέρες, όλες μας νιώθουμε κάπως περίεργα. Τη μία ημέρα η διάθεση μας είναι στα πατώματα και την άλλη ημέρα νιώθουμε πιο αισιόδοξες και πως όλα θα πάνε καλά. Σε κάθε περίπτωση, αυτές τις περίεργες ημέρες μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε κάνοντας θετικές σκέψεις και όνειρα. Όνειρα που έχουν να κάνουν με καλοκαιρινές βόλτες σε σοκάκια ή στους δρόμους της πόλης, βουτιές σε καταγάλανα νερά και διακοπές.

Ναι, το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλα φαίνονται διασκεδαστικά και πιο ευχάριστα. Πώς μπορούν να γίνουν όμως ακόμα καλύτερα; Με το να προσθέσουμε στη συλλογή μας έξυπνα και πολυχρηστικά κομμάτια.

Εκτός από το μαγιό που είναι ο πρωταγωνιστής της καλοκαιρινής μόδας, ένα maxi φόρεμα σε έντονο μοτίβο θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες και αυτό το καλοκαίρι. Γιατί; Επειδή μπορούμε να το φορέσουμε από την πόλη στο νησί, από το γραφείο στην παραλία, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσέξουμε και να προσαρμόσουμε το styling.

Εάν ονειρεύεστε και εσείς λοιπόν τις καλοκαιρινές σας διακοπές και έχετε ξεκινήσεις δειλά δειλά να αγοράζετε μερικά καλοκαιρινά κομμάτια, αυτό το maxi φόρεμα από τη συλλογή των H&M με την Johanna Ortiz είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε.

Crêpe wrap dress
39,99 € H&M