Ανακαλύψαμε τα midi φορέματα που θα λατρέψετε εάν έχετε μεγάλο στήθος

Instagram @wearetwinset

Κάθε φορά που πηγαίνουμε για ψώνια, η καθεμία από εμάς ξεχωριστά έχει να αντιμετωπίσει μία διαφορετική πρόκληση. Ανάλογα με το ποια κομμάτια λείπουν από τη συλλογή μας και ανάλογα με τα γραμμές που αναδεικνύουν τη σιλουέτα μας, δημιουργούμαι και τη shopping λίστα μας.

Ως γυναίκα με μεγάλο στήθος μάλιστα, μπορώ να καταλάβω καλά τη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες για να βρούμε ρούχα που αγκαλιάζουν τις καμπύλες και το στήθος μας και δεν μας κάνουν να νιώθουμε άβολα σε κάθε μας κίνηση. Έτσι, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας ένα πολύ χρήσιμο tip, το οποίο έχει βοηθήσει και εμένα.

Ο λόγος για τη wrap γραμμή, που αγκαλιάζει με τον πιο θηλυκό τρόπο τις καμπύλες μας και τονίζει τα σημεία που θέλουμε. Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με μεγάλο στήθος, σίγουρα θα πρέπει να προσθέσετε στη συλλογή σας μερικά κομμάτια σε wrap γραμμή.

Η καλύτερη επιλογή που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε σε wrap φορέματα, τα οποία μπορείτε να φορέσετε καθημερινά και να δημιουργήσετε κομψές εμφανίσεις. Μία εξίσου καλή επιλογή είναι και τα φορέματα με λαιμόκοψη V. Φυσικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικές και με το νούμερο των ρούχων που επιλέγετε, ώστε να μην είναι ούτε πολύ μεγάλο ούτε μικρό.

Ποια φορέματα έχουμε ξεχωρίσει εμείς;

Δείτε επίσης πως φορούν τις γαλότσες οι πιο ενημερωμένες fashionistas: