Αυτό το χρώμα θα φορούν όλες το φθινόπωρο

Pixelformula

Η νέα σεζόν προστάζει πολλά, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το κόκκινο. Όχι το απλό κόκκινο, το power red, αυτό το φλογερό, all time classic κόκκινο το οποίο «φωνάζει» την παρουσία σου με πολύ απλό τρόπο και υπογραμμίζει τη θηλυκότητά σας ακριβώς όπως πρέπει.

Το κόκκινο λοιπόν δεν είναι απλώς παρών για την επόμενη σεζόν, αλλά πρωταγωνιστεί και φυσικά μπορείτε να το φορέσετε από τώρα. Άλλωστε και στις καλοκαιρινές διακοπές ένας από τους στόχους μας είναι να δείξουμε όσο πιο θηλυκές και σαγηνευτικές γίνεται! Τολμήστε λοιπόν έντονες λεπτομέρειες αλλά και εντυπωσιακά total looks που θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σας. Προς το παρόν βέβαια, όταν επιλέγετε ένα τόσο έντονο χρώμα θα πρέπει να κρατήσετε το μακιγιάζ σας σε αρκετά φυσικούς τόνους, μιας και, όπως έχουμε ξαναπεί πολλάκις, το καλοκαίρι δε θέλει ιδιαίτερη επιτήδευση και το αποτέλεσμα δεν πρέπει ποτέ να μοιάζει μη φυσικό. Όταν επιστρέψετε από τις διακοπές, μπορείτε κάλλιστα να συνδυάσετε το κόκκινο σύνολό σας με το αντίστοιχο κόκκινο κραγιόν.

Δοκίμασε το κόκκινο από την κορυφή ως τα νύχια, όπως είδαμε στην πασαρέλα του Giambattista Valli ή «σπάστε» το ολοκόκκινο σύνολο με λεπτομέρειες από μαύρο όπως αυτές που είδαμε σ΄αυτή των Proenza Schouler.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram.