Αυτή τη φθινοπωρινή τάση θα τη βρείτε σε Mango, Zara και H&M και θα τη φορούν όλες!

shop.mango.com

Μπορεί να λατρεύουμε το καλοκαίρι, όμως δεν σας κρύβουμε ότι και το φθινόπωρο, που σημαίνει την αρχή της νέας σεζόν, μας αρέσει αρκετά. Έχει έρθει λοιπόν η ώρα να κοιτάξουμε λίγο πιο διεξοδικά τις τάσεις της νέας σεζόν αλλά και τα micro-trends που μπορεί να μη σάρωσαν τις πασαρέλες, αλλά δείχνουν ότι θα φορεθούν πάρα πολύ.

zara sakaki
zara.com

Νέα χρώματα, prints και γραμμές έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει κάποια από αυτά που μπορείτε μάλιστα να βρείτε ακόμα και στα high street fashion brands και να αποκτήσετε χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία. Ένα λοιπόν από τα μοτίβα που θα γίνουν έντονη τάση, όπως σας έχουμε πει, είναι το καρό. Δεν μιλάμε για το grunge καρό αλλά γι’ αυτό που έχει ρετρό διάθεση και θυμίζει κάτι από 1940s. Είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να φορέσετε στις καθημερινές σας εμφανίσεις και συνδυάζεται τέλεια με jeans. Επιπλέον δεν είναι από τα μοτίβα που προσθέτουν πόντους στη σιλουέτα, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείτε γι’ αυτό. Αν λοιπόν σας αρέσει το καρό προτείνουμε να ξεκινήσετε με ένα σακάκι που θα φορέσετε σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας.

hm sakaki karo
hm.com

Μας αρέσει σε όλες του τις εκδοχές. Ήδη στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, που τελείωσε πριν από μερικές μέρες, το είδαμε σε αρκετές φωτογραφίες street style και περιμένουμε να το δούμε σε ακόμα περισσότερες. Μήπως ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε και εσείς;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram