Η μόδα νοιάζεται: Αυτές είναι οι τσάντες που «σώζουν ζωές»

Η TOMS σας προσκαλεί αυτή την Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 στο νέο corner του Attica City Link στις 18.30 για να ανακαλύψετε από κοντά την καινούρια συλλογή από αντρικές και γυναικείες τσάντες. Στην παρέα της TOMS φυσικά θα υπάρχει live μουσική και πολλά ποτά για να σας συντροφεύουν με τα ψώνια σας.

H νέα σειρά One for One® TOMS bags βοηθάει μια μητέρα να γεννήσει με ασφάλεια. Τώρα, εκτός από τα αγαπημένα σου παπούτσια και γυαλιά, η TOMS λανσάρει μια νέα σειρά με limited edition τσάντες. Με έμπνευση από αυθεντικά ethnic μέρη όπως η Λατινική Αμερική και η Αφρική,η νέα σειρά τσαντών έχει ως στόχο να βοηθήσει μητέρες που έχουν ανάγκη να γεννήσουν με ασφάλεια.  Γι’ αυτό το σκοπό συνεργάζεται με το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Every Mother Counts, που ιδρύθηκε από την Christy Turlington Burns, και στόχος του οποίου είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες τοκετού παγκοσμίως εξασφαλίζοντας χορηγίες για την αντιμετώπιση βασικών θεμάτων όπως είναι η μετακίνηση, η εκπαίδευση και οι προμήθειες.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τις χειροποίητες τσάντες που έφερναν μαζί τους οι άνθρωποι της TOMS από τα φιλανθρωπικά ταξίδια τους στη Λατινική Αμερική, τη Νότια Ασία και την Αφρική. Όλη η σειρά αντικατοπτρίζει την αισθητική και την κουλτούρα των χωρών αυτών: πλούσια υλικά, χειροποίητες χάντρες και περίτεχνα κεντήματα. Έχουν μια λειτουργική ομορφιά και συγχρόνως «κουβαλούν» την υπόσχεση ότι θα βοηθήσουν τις ζωές άλλων.

Η συλλογή TOMS One for One® περιλαμβάνει την Artisan, την Travel-Inspired fashion και την Campus & Tech.

Artisan: Φτιαγμένες στο χέρι με φροντίδα από ντόπιους τεχνίτες, αυτές οι μοναδικές τσάντες διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες και χαρακτηρίζονται από τις αυθεντικές τους λεπτομέρειες όπως τα απλικαριστά κεντήματα, τις υφάνσεις και τις μοναδικές χάντρες. Κάθε τσάντα είναι φτιαγμένη με τη χρήση παραδοσιακών τεχνικών που περνούν από γενιά σε γενιά και συχνά απαιτείται ακόμα και μία ολόκληρη μέρα για να κατασκευαστούν από την αρχή ως το τέλος.

Campus & Tech: Είναι ειδικά σχεδιασμένες για να διατηρούν οργανωμένο το περιεχόμενο τους και να προστατεύουν ηλεκτρονικές συσκευές, όπως laptops και tablets, κατά τη διάρκεια κάθε διαδρομής μέσα στη μέρα. Οι πολύχρωμες αυτές «tech» τσάντες, διατίθενται σε ποικιλία διαφορετικών υλικών και σχεδίων και είναι ιδανικές για φοιτητές και επαγγελματίες.

Travel- Inspired Fashion: Ελαφριές και έτοιμες για πολλαπλές χρήσεις, οι τσάντες είναι κατασκευασμένες για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού (αλλά και κάθε μέρα). Με οδηγό τις εμπειρίες των υπαλλήλων της TOMS από τα ταξίδια τους ανά τον κόσμο, κάθε μοντέλο συνδυάζει τη μόδα και την χρηστικότητα. Είναι φτιαγμένες με σκοπό να γίνουν οι πιο αξέχαστες και «πολυταξιδεμένες» χειραποσκευές σας.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε ποσό μεγάλωσε η κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis

Μαίρη Συνατσάκη: Δείτε την stylish τσάντα που σχεδίασε για καλό σκοπό

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram