Αυτές οι δύο τσάντες της Penelope Cruz μας δίνουν #baggoals

Η Penelope Cruz ξετυλίγει την καθημερινότητά της στη Μαδρίτη, είτε περπατώντας στους δρόμους της πόλης καθ’ οδόν για το γραφείο της, είτε απολαμβάνοντας τον καφέ της στο αγαπημένο της café-bar, είτε αγοράζοντας λουλούδια από τον αξιόπιστο ανθοπώλη της. Με μια πρακτική και κομψή τσάντα Carpisa στο χέρι, η Penelope έχει πάντα μαζί της ό,τι απαραίτητο χρειάζεται μέχρι το τέλος της ημέρας.

Η Carpisa παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια για το φθινόπωρο του 2018, γιορτάζοντας τις  καθημερινές συνήθειες της κάθε γυναίκας, που αποτελούν και σημαντικό μέρος της ζωής τους.

Carpisa_Collezione Autunno Inverno_PenΓlope Cruz_1

Η καθημερινότητά μας, απλή και αξιόλογη, αποκαλύπτει τις προσωπικές μας αξίες και τη προσωπική ανάγκη της κάθε μιας μας για άνεση και στυλ.

Μέσα από τον εξαιρετικό φακό του Ισπανού φωτογράφου Xavi Gordo, απαθανατίζεται η Penelope Cruz στην καθημερινότητα της,κρατώντας την«Alena», μίνι-flap τσάντα από δερματίνη σε μπορντό χρώμα, με λουράκι και μεταλλικό κούμπωμα, και τη λευκή shopper«Idra», με λουράκι και διπλές λαβές, για να την κρατάτε όπως εσείς προτιμάτε.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο Carpisa.com

Δείτε το video της καμπάνιας εδώ:

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram