Αυτά τα ρούχα υπόσχονται να εξαφανίσουν τα ψωμάκια

Η μεσογειακή περιφέρεια ή αλλιώς, όπως λέμε πολύ συχνά, τα ψωμάκια, είναι «πονοκέφαλος» για πολλές γυναίκες, μιας και ακόμα και όταν κάποια είναι αδύνατη, μπορεί να φαίνεται πως έχει πάρει αρκετά επιπλέον κιλά, επειδή έχει μερικούς παραπάνω πόντους στην περιφέρεια. Στην πραγματικότητα βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, γιατί και γι’ αυτή την περίπτωση υπάρχουν μερικά απλά στιλιστικά τρικ που θα βοηθήσουν να αφαιρέσετε πόντους από την «προβληματική» περιοχή.

HIGHWAISTED CLASSIC MIDI SKIRT

1. Οι pencil φούστες μπορεί να πιστεύετε ότι σας παχαίνουν, όμως στην πραγματικότητα κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Σμιλεύουν τέλεια το σώμα σας με αποτέλεσμα οι γοφοί σας να δείχνουν πολύ πιο καλοσχηματισμένοι και τελικά το αποτέλεσμα να σας κολακεύει πολύ. Στη φωτογραφία, ψηλόμεση, pencil φούστα, μπορείτε να τη βρείτε εδώ. 

ψωμάκια

2. Οι φούστες σε γραμμή άλφα, έχουν την ικανότητα να ισορροπούν τη σιλουέτα «αχλάδι» μιας και σχεδόν εξαφανίζουν τους επιπλέον πόντους στην περιφέρεια και δείχνουν το σώμα σας πολύ πιο ομοιόμορφο. Ιδιαίτερα αν έχετε αδύνατα πόδια θα πρέπει οπωσδήποτε να τις δοκιμάσετε και να είστε σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείτε με το είδωλό σας στον καθρέφτη. Στη φωτογραφία, μίνι φούστα σε γραμμή άλφα, μπορείτε να τη βρείτε εδώ. 

ψωμάκια3. Τα παντελόνια χωρίς τσέπες και αυτά που έχουν ίσια ή ελαφρώς καμπάνα γραμμή είναι ακόμα ένα όπλο στα χέρια των γυναικών με περιφέρεια. Δοκιμάστε να τα φορέσετε με ένα πιο loose πουκάμισο, ή πουλόβερ και θα δείτε πως αυτό το σύνολο σας ταιριάζει πολύ. Στη φωτογραφία, παντελόνι σε ίσια γραμμή με τσάκιση, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

ψωμάκια

4. Το μετάξι, και το λεπτό σατέν, χαϊδεύουν το σώμα και μπορούν να κρύψουν πολλά αν φορεθούν σωστά. Επιλέξτε λοιπόν ένα κομμάτι που δεν είναι κολλητό, αλλά γλιστράει πάνω στο σώμα σας και είναι σίγουρο πως θα αφαιρέσει μερικούς πόντους από την εμφάνισή σας. Στη φωτογραφία, σατέν slip dress, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

zara panteloni

5. Τέλος, μία τάση που έχουμε δει πολύ τον τελευταίο καιρό και έτσι κι αλλιώς μας αρέσει, είναι τα paper bag pants. Αυτά τα παντελόνια λοιπόν, θα γίνουν ένα από τα πιο σημαντικά σας όπλα, αν θέλετε να εξαφανίσετε την ενοχλητική περιφέρεια και να κάνετε το σώμα σας να φαίνεται πολύ πιο αρμονικό. Δοκιμάστε τα. Στη φωτογραφία, παντελόνι paper bag, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram