Αυτά είναι τα ιδανικά παπούτσια για τον μήνα του μέλιτος

Instagram @fashiioncarpet

Η οργάνωση ενός γάμου σίγουρα δεν είναι μία εύκολη διαδικασία. Για τις περισσότερες νύφες μάλιστα είναι μία από τις πιο πιεστικές περιόδους, καθώς η καθεμία από εμάς επιθυμεί να οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, όπως ακριβώς τα έχει ονειρευτεί μαζί με τον αγαπημένο της. Αν ανήκετε μάλιστα και εσείς στην κατηγορία των γυναικών που θέλετε να έχετε τον έλεγχο για τα πάντα, θα γνωρίζετε πως όσο τέλειος θέλετε να είναι ο γάμος σας άλλο τόσο πρέπει να είναι και ο μήνας του μέλιτος.

Αυτό σημαίνει πως αφού έχετε ολοκληρώσει ό,τι χρειάζεται για την προετοιμασία της πιο όμορφης ημέρας της ζωής σας, σειρά έχει η εύρεση των πιο stylish ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ που θα πάρετε μαζί σας στο ταξίδι του μέλιτος. Ως κλασικές γυναίκες βέβαια, θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στα παπούτσια, τα οποία μας βοηθούν να δημιουργήσουμε πολλά, διαφορετικά looks.

Ποια είναι όμως τα κατάλληλα παπούτσια για το πρώτο ταξίδι με τον αγαπημένο σας ως παντρεμένοι; Σίγουρα, βασικό κριτήριο για αυτή την επιλογή είναι η εποχή και ο προορισμός που έχετε επιλέξει. Ωστόσο, κύριο μέλημα σας, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είναι να επιλέξετε παπούτσια που σας κάνουν να νιώθετε άνετα, αλλά και αναδεικνύουν την πιο θηλυκή σας πλευρά.

Flat cage slingbacks Zara 29,95 EUR

Μαύρες γόβες Tsakiris Mallas 109,00 EUR

Sneakers EXE Tsakiris Mallas 79,00 EUR

Catia pump Michael Kors Καλογήρου 175,00 EUR

Mocassin Salvatore Ferragamo Καλογήρου 348,60 EUR

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram