Αυτά είναι τα 3 ζευγάρια παπούτσια που χρειάζεστε φέτος την άνοιξη

Instagram @lauraslittlelocket

Όταν πρόκειται για παπούτσια, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως οι γυναίκες είμαστε ειδικοί. Τα αγαπάμε ιδιαίτερα και δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δημιουργούμε ένα look μας με βάση το ζευγάρι παπουτσιών που θέλουμε να φορέσουμε.

Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως τα παπούτσια είναι από τα πρώτα κομμάτια που επιλέγουμε να αγοράσουμε κάθε φορά που θέλουμε να ανανεώσουμε το στιλ και το ντύσιμο μας. Ποια είναι τα πιο hot παπούτσια στα οποία αξίζει να επενδύσετε φέτος την άνοιξη;

Από τα πρώτα ζευγάρια, που πρέπει να αποκτήσετε είναι τα κλασικά και αγαπημένα μας λευκά sneakers, τα οποία είναι το must have κομμάτι αν θέλετε να δημιουργήσετε casual chic σύνολα για κάθε στιγμή της ημέρας. Ένα από τα μεγαλύτερα shoe trends αυτής της εποχής είναι τα mid heel σανδάλια με λεπτά λουριά. Πρόκειται για σανδάλια τα οποία είναι πολύ θηλυκά και σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τα day to night σύνολα. Last but not least, τα ιδανικά παπούτσια για τις ανοιξιάτικες βραδινές μας εμφανίσεις. Εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules σε κάποια chic απόχρωση όπως το λευκό.

Mid heel sandals ZARA 29,95 EUR

Mules Michael Kors Kalogirou 170,00 EUR

Sneakers EXE Tsakiris Mallas 59,00 EUR

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram