Αυτά είναι τα χρώματα που ταιριάζουν ιδανικά με το βουργουνδί
Βουργουνδί καμπαρντίνα δερμάτινη
Credit: Leiasfez/Instagram

Κάθε σεζόν έχει το δικό της αστέρι όσον αφορά τα χρώματα μόδας, και φέτος το βουργουνδί έχει αναδειχθεί σε αυτό που κερδίζει τις καρδιές και τις γκαρνταρόμπες. Η πλούσια, βαθιά αυτή απόχρωση που θυμίζει κόκκινο κρασί, είναι η πιο σέξι της άνοιξης. Από τα runway μέχρι τους δρόμους, το βουργουνδί κυριαρχεί, εκπέμποντας αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας.

Ωστόσο, δεν σας έχει τύχει να μη ξέρετε με τι να το ταιριάξετε; Το βουργουνδί είναι υπέροχο όμως για να δείξει ακόμα καλύτερο πρέπει να συνδυαστεί με τα κατάλληλα χρώματα. Ποια είναι αυτά;

  1. Ροζ
  2. Καφέ
  3. Κόκκινα
  4. Μπλε
  5. Prints
  6. Μαύρο

Ροζ

Μια απρόσμενη αλλά εκπληκτική συνδυαστική επιλογή. Το βουργουνδί μπορεί να αναδείξει την ήπια γοητεία του ροζ, δημιουργώντας ένα color combo που θα εντυπωσιάσει.

Καφέ

Ένας φυσικός σύμμαχος του βουργουνδί. Οι ζεστές αποχρώσεις του καφέ δημιουργούν μια αίσθηση άνεσης και πολυτέλειας που συναντά απόλυτη αρμονία με τη βαθιά απόχρωσή του.

Κόκκινα

Ενώ το βουργουνδί μπορεί να φανεί κάπως πιο υποτονικό με άλλες αποχρώσεις του κόκκινου, η συνδυασμένη χρήση τους μπορεί να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό και δυναμικό σύνολο.

Μπλε

Μια ανατρεπτική συνδυαστική επιλογή. Η αντίθεση μεταξύ της βαθιάς απόχρωσης του βουργουνδί και του δροσερού μπλε δημιουργεί σύνολα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Prints

Το βουργουνδί είναι η ιδανική πλατφόρμα για να αναδείξετε ένα φλοράλ ή ακόμα και ένα animal print μοτίβο. Οι έντονες αποχρώσεις του συνδυασμένες με τον μάξιμαλ χαρακτήρα των μοτίβων δίνουν ακόμη περισσότερη ένταση η οποία είναι απολαυστική!

Μαύρο

Η κλασική επιλογή που πάντα λειτουργεί. Το μαύρο και το βουργουνδί ταιριάζουν υπέροχα αποπνέοντας κομψότητα και φινέτσα. Και δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα