Ξεχάσατε την τσάντα σας; Τώρα μπορείτε να αγοράσετε μία από τον hot pink αυτόματο πωλητή του Jacquemus

Ο Simon Jacquemus είναι σίγουρα ένας άνθρωπος με φαντασία και πολλές ιδέες. Η τελευταία του, ένα pop up store στην οδό Richelieu στο κέντρο του Παρισιού, είναι σίγουρα κάτι που δεν το περιμέναμε. Η έμπνευση προέρχεται φυσικά, από τους αυτόματους πωλητές. Ένα κατάστημα το οποίο θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο, χωρίς πωλητές, για λίγες μόνο μέρες.

@jacquemus/instagram

Το μόνο που χρειάζεστε για να μπείτε στο ροζ -τσιχλοφουσκί- κατάστημα είναι η πιστωτική σας κάρτα, ή όπως είπε και σε μία ανάρτηση του ο σχεδιαστής:

«Κάποιος μου έστειλε σήμερα μήνυμα, λέγοντας ότι ήταν έξω από το 24/24 κατάστημα, αλλά δεν ένιωθε άνετα να μπει. Το νόημα αυτού του project είναι το αντίθετο. Η ιδέα αυτού είναι να σπάσει τους περιορισμούς του κόσμου της πολυτέλειας. Θα θέλαμε να νιώθετε ευπρόσδεκτοι και να έχετε μια υπέροχη εμπειρία ό,τι κι αν πρόκειται να κάνετε. Μπορείτε απλά να μπείτε και να βγάλετε μια φωτογραφία. Αυτό συμβολίζει ο Jacquemus.

@jacquemus/instagram

Για όσες ξεχάσατε την τσάντα σας και, κατά τύχη, βρίσκεστε στο Παρίσι, μπορείτε απλά να μπείτε στο pop up store και να αγοράσετε μία. Ένα κατάστημα για τους λάτρεις του ροζ, στο οποίο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας λαμβάνετε τον αριθμό ενός ντουλαπιού και τον συνδυασμό για να το ξεκλειδώσετε. Τόσο απλά, τόσο δημιουργικά.

@jacquemus/instagram

Η ιδέα υλοποιήθηκε με σκοπό τον εορτασμό της “Le Bambino Long” τσάντας σε hot pink. Δεν γνωρίζουμε για εσάς, πάντως φαίνεται ότι το ροζ είναι το αγαπημένο χρώμα του Simon Jacquemus.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα