Κάλτσες αυτή την εποχή; Δείτε πώς φοράμε τώρα το αγαπημένο faux pas
Credit: wuerthshoes/ Instagram - theonlygirlinthehouse

Σας νιώθω! Αμελήσατε, δεν προλάβατε ή δεν βρίσκετε ραντεβού για πεντικιούρ.

Είναι αυτή η μεταβατική περίοδος που αισθανόμαστε άβολα με τα αθλητικά μας και εντελώς άβολα με τα όχι τόσο περιποιημένα μας κάτω άκρα. Κλεισμένα κι αυτά τόσους μήνες, αποζητούν μια ολοκληρωμένη περιποίηση, σχήμα και χρώμα πριν τη μεγάλη έξοδο. Κι εσείς (όπως κι εμείς δηλαδή), όλο το αναβάλλετε γιατί κακά τα ψέματα, δε νιώθετε ακόμα εξωστρεφείς.

Τη λύση σε αυτό το επίκαιρο πρόβλημα δίνουν οι κάλτσες. Μπορεί να ιδρώνετε ήδη στην σκέψη της κάλτσας, αλλά πρέπει να συνεχίσετε να διαβάζετε. Οι κάλτσες είναι η ζακέτα της εποχής. Ο μπαλαντέρ της παρτίδας που ο χαμένος τα παίρνει όλα. Εντάξει, δεν είμαι αντικειμενικός κριτής μια και η συλλογή μου από κάλτσες είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από κάθε άλλη συλλογή αξεσουάρ που έχω -είναι γνωστή η εμμονή μου μαζί τους-, ωστόσο, αυτό που έγραψα πιο πάνω είναι πέρα για πέρα αληθές.

Σκεφτείτε τα Teva, τα Birkenstock σας, τα Crocs ή οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχου είδους σανδάλι με ένα ζευγάρι funky κάλτσες. Και το πέλμα σας θα «αναπνέει» και δεν θα κρυώνετε, ενώ κανείς δεν θα ξέρει αν επισκεφτήκατε πρόσφατα το μανικιουράδικό σας. Win,win η κατάσταση.

Κι αν σπεύσατε ήδη να σκεφτείτε ότι με κάλτσες και σανδάλια δεν έγινε κανείς fashion icon, έχουμε μαζέψει μερικά φωτογραφικά αποδεικτικά στοιχεία παρακάτω που θα σας πείσουν ότι αυτός ο συνδυασμός δεν θα σας κάνει να μοιάζετε με τουρίστα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα