Αν αγοράσετε ένα αξεσουάρ αυτή τη σεζόν, αυτό πρέπει να είναι μια κλασική μαύρη ζώνη
Credit: thora_valdimars/Instagram

Η άνοδος της «ήσυχης πολυτέλειας» έχει φέρει μια αξιοσημείωτα προσγειωμένη και απλή προσέγγιση στο ντύσιμο. Η τάση αυτή, η οποία όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες, έχει να κάνει με τον μινιμαλισμό. Σκεφτείτε muted χρώματα, απλές σιλουέτες και στιλ που μέσα στην λιτότητά τους δείχνουν πολυτελή.

Μπορεί η πολυτέλεια να είναι η κεντρική ιδέα και βάση του trend, αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να είστε πλούσιες για να υιοθετήσετε την τάση – ειδικά αν εντάξετε στο καθημερινό σας στιλ τα κατάλληλα Quiet Luxury αξεσουάρ όπως ή κλασική, λεπτή μαύρη ζώνη.

Ενώ πολλά κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας -όπως τα σακάκια, τα παντελόνια και τα απλά λευκά αθλητικά παπούτσια- δίνουν έμφαση στο minimal design υπάρχει κάτι αδιαμφισβήτητα ταπεινό σε αυτό το πρακτικό και απαραίτητο αξεσουάρ.

Απλώς δεν μπορείτε να βαρεθείτε να φοράτε μία, επειδή πάντα προσθέτει αυτό το κάτι που λείπει από το ντύσιμό σας. Και το 2023, αυτό το κάτι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πιο δυνατού trend της χρονιάς.

Tommy Hilfiger
The Frankie Shop
Anderson’s
COS
Bottega Veneta
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα