Αυτή η εμβληματική καλοκαιρινή τσάντα είναι στην wish list κάθε fashion editor
Credit: @estellepigault/Instagram

Όταν σκεφτόμαστε designer bags, στο μυαλό μας έρχονται δερμάτινες τσάντες, από μεγάλες totes σε μικρές handbags και τσάντες ώμου με κομψά χερούλια και χρυσαφένια λογότυπα που κοστίζουν πολλά.

Κι αν σας λέγαμε ότι μια designer τσάντα μπορεί να είναι τόσο απλή, ελαφριά και καλοκαιρινή που να μπορείτε να την κρατήσετε ακόμα και στην παραλία;

Η raffia tote του οίκου Prada παραμένει σταθερά αγαπημένη των fashion editors και του fashion crowd από την κυκλοφορία της (δύο χρόνια πριν), καθώς είναι κομψή, καλοκαιρινή και διαθέσιμη σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις.

Με τις πρακτικές διαστάσεις μιας tote-bag, το λογότυπο Prada και με απολύτως καλοκαιρινή αισθητική, η designer τσάντα Prada είναι η καλύτερη παρέα στην πόλη, την παραλία και την πισίνα. Μπορείτε πάντα να επιλέξετε μία σε φυσική απόχρωση -ταιριάζει ιδανικά με την ανάλαφρη καλοκαιρινή μας διάθεση- ή να στραφείτε σε μια με ζωηρό χρώμα ή και στα γλυκά pastels.

Oι raffia bags επιστρέφουν τα τελευταία καλοκαίρια για να μεταφέρουν τα απαραίτητα με στιλ. Έτσι αν δεν θέλετε να ξοδέψετε όλο τον μισθό σας και λίγο από το ενοίκιο σας για μια τσάντα παραλίας, τότε μπορείτε να προτιμήσετε μια πιο affordable εκδοχή. Στην αγορά θα βρείτε άλλωστε πολύ κομψές εναλλακτικές σε διαφορετικά στιλ, όπως μικρές handbags και basket bags.

Δείτε τα στιλ με τα οποία μπορείτε να πετύχετε το look:

H μικρή τσάντα καλάθι

Από raffia και κομψή λαβή θα κρέμεται με χάρη στο χέρι σας στις βόλτες στα σοκάκια του νησιού.

Η everyday tote

Απαραίτητη για κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι, θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τα σύνολα σας.

H oversized tote

Χωράει τα πάντα, είναι αβίαστα κομψή και κατάλληλη για την παραλία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα