8 χρωματικοί συνδυασμοί που αξίζει να δοκιμάσετε φέτος το φθινόπωρο

Τους μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα, οι περισσότερες γυναίκες ορκιζόμαστε αιώνια πίστη στα αγαπημένα μας total black σύνολα ή έστω προτιμάμε τις πιο σκούρες αποχρώσεις για τα looks μας. Οι τάσεις του φετινού χειμώνα όμως ήρθαν για να ανατρέψουν όλα όσα γνωρίζαμε και είχαμε συνηθίσει. Έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το φούξια ή το κίτρινο πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στα σύνολα μας και σίγουρα θα μας φτιάξουν αμέσως τη διάθεση.

Φυσικά δεν φτάνει να προσθέσετε απλώς μία έντονη απόχρωση στις χειμερινές σας εμφανίσεις. Εάν θέλετε να πειραματιστείτε ακόμα περισσότερο με τα σύνολα σας, συνδυάστε δύο έντονες αποχρώσεις μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και εσείς πολύ κομψές. Κίτρινο και κόκκινο, ροζ και γκρι, καφέ και πορτοκαλί. Οι επιλογές είναι άπειρες και όλες τους πάρα πολύ ξεχωριστές. Όπως θα παρατηρήσετε μάλιστα, κοινός παρονομαστής στα περισσότερα color combos είναι το καφέ και οι διάφορες αποχρώσεις του, αφού είναι μία από τις top αποχρώσεις αυτής της σεζόν.

Εάν χρειάζεστε λίγη έμπνευση λοιπόν, συγκεντρώσαμε 8 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε.