7 ολόσωμα μαγιό από το ελληνικό brand maa boo που θα θέλεις να φοράς και εκτός παραλίας

Instagram @maabooswimwear

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι τα ολόσωμα μαγιό της συλλογής σου; Εμείς σκεφτόμαστε δροσερές βουτιές στη θάλασσα, καλοκαιρινές διακοπές και χαλάρωση κάτω από τον ήλιο.

Πλέον, ολοένα και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να φορέσουν ολόσωμα μαγιό στην παραλία, καθώς αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και τη σιλουέτα όλων μας. Ένας ακόμα λόγος που αγαπάμε τα ολόσωμα μαγιό είναι πως μπορούμε να τα φορέσουμε και εκτός παραλίες.

Ναι, τα ολόσωμα μαγιό μπορούν να πάρουν και τη θέση ενός καλοκαιρινού τοπ και να συνδυαστούν εύκολα τόσο με σορτς και παντελόνια όσο και με τις αγαπημένες μας φούστες. Είτε θέλεις να δημιουργήσεις ένα κομψό σύνολο για τις βόλτες σου στα σοκάκια του νησιού είτε θέλεις να κρατήσεις λίγο ακόμα τις αναμνήσεις των διακοπών σου, ένα ολόσωμο μαγιό σε ιδιαίτερα prints και χαρούμενα χρώματα είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Εμείς μάλιστα έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα αγαπημένα μας και μάλιστα ανήκουν στο ελληνικό brand maa boo. Με εντυπωσιακά μοτίβα, πολύ θηλυκά κοψίματα, αλλά και με μακριά μανίκια για να αποκτήσουν οι εμφανίσεις σου California vibes, είμαστε σίγουρες πως θα βρεις τα αγαπημένα σου μαγιό στη νέα συλλογή του brand.

Τα ολόσωμα μαγιό που ξεχωρίσαμε:

Aloha Bae Surf Suit One Piece maa boo

Paradised One Shoulder OP maa boo

Violet Bump One Shoulder OP maa boo

Rabat Athletic One Piece maa boo

Art Attack One shoulder One Piece maa boo

Palme D’or Spaghetti Straps One Piece maa boo

Inland Spaghetti Straps One Piece maa boo