7 κομψά σύνολα για να φορέσετε κάθε ημέρα της εβδομάδας

Instagram @shortstoriesandskirts

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσες ώρες έχετε ξοδέψει από τη ζωή σας με το να στέκεστε μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα επειδή δεν ξέρετε τι να φορέσετε; Η απάντηση είναι πολλές! Θα μπορούσαμε να πούμε μάλιστα πως αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε οι γυναίκες στην καθημερινότητα μας.

Ωστόσο, αν το καλοσκεφτούμε τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα από ότι φανταζόμαστε αρκεί να κάνουμε μία μικρή προετοιμασία. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν ήδη από την Κυριακή ή την Δευτέρα γνωρίζατε τι θα φορέσετε κάθε ημέρα της εβδομάδας; Η πρώτη σκέψη σας μπορεί να είναι πως κάτι τέτοιο είναι ακατόρθωτο, αλλά δεν είναι.

Σε κάθε περίπτωση εγώ έχω να σας προτείνω δύο εναλλακτικές λύσεις για να επιλέξετε ποια ταιριάζει περισσότερο σε εσάς. Μπορείτε κάθε φορά που δημιουργείτε ένα σύνολο να το φωτογραφίζετε. Έτσι μετά από καιρό θα έχετε δημιουργήσει ένα πολύ καλό lookbook με δικά σας σύνολα και κάθε φορά που δεν έχετε έμπνευση ή δεν ξέρετε τι να φορέσετε θα είναι αρκετό να ανατρέξετε σε αυτές τις φωτογραφίες. Διαφορετικά, μπορείτε να ξοδεύετε λίγο χρόνο μέσα στην Κυριακή για να σκέφτεστε και να σημειώνετε τι θα μπορούσατε να φορέσετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Επειδή όμως όπως ξέρουμε κάθε αρχή και δύσκολη, συγκέντρωσα 7 ανοιξιάτικα και πολύ κομψά σύνολα –ένα για κάθε ημέρα της εβδομάδας- για να σας προσφέρω λίγη περισσότερη έμπνευση.

Instagram @cheraleelyle

Instagram @daphnemoreau

Instagram @erealouro

Instagram @hellovalentine

Instagram @lauraslittlelocket

Instagram @saracovey

Instagram @shortstoriesandskirts

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram