2 εύκολα fashion tips για μία εβδομάδα γεμάτη στιλ

Οι Δευτέρες είναι για τις περισσότερες από εμάς δύσκολες ημέρες. Το Σαββατοκύριακο έχει μόλις τελειώσει και μαζί του η ξεκούραση, οι χαλαρές βόλτες και η χαλάρωση στον καναπέ μας μοιάζουν να απομακρύνονται. Εάν υπάρχει κάτι όμως που μπορεί να κάνει τη νέα εβδομάδα λίγο πιο δύσκολη είναι το να βρούμε το ιδανικό σύνολο για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας.

Αρχικά, don’t panic. Οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουμε και τόση έμπνευση για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά σύνολα. Ωστόσο, είτε το πιστεύετε είτε όχι τα πράγματα είναι πιο εύκολα από ό,τι πιστεύετε. Πώς θα πετύχετε το στόχο σας;

Ένα εύκολο trick που θα σας βοηθήσει πολύ και χρειάζεται λίγος χρόνος για να το πετύχετε είναι κάθε φορά που δημιουργείτε ένα κομψό look που σας αρέσει πολύ να το φωτογραφίζετε. Έτσι μετά από λίγο καιρό θα έχετε δημιουργήσει το δικό σας look book gallery και κάθε φορά που θα χρειάζεστε λίγη βοήθεια θα αρκεί να ανατρέψετε σε αυτές τις φωτογραφίες. Ένα επίσης χρήσιμο tip, το οποίο θα σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο είναι να αξιοποιήσετε το βράδυ της Κυριακής σας, αποφασίζοντας τις θα φορέσετε τουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας.

Για να σας βοηθήσουμε όμως, εμείς συγκεντρώσαμε εφτά σύνολα –ένα για κάθε ημέρα- τα οποία θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά σύνολα για κάθε περίσταση.

 

Δείτε επίσης τα πιο κομψά looks που μπορείτε να φορέσετε μία βροχερή ημέρα.