Bag Trend: H τσάντα που θα κρατήσεις φέτος την άνοιξη μοιάζει με μαξιλάρι
Instagram @pernilleteisbaek

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τη στιγμή που ο Daniel Lee ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του ιταλικού οίκου Bottega Veneta και μπορούμε να πούμε πως έχει ηδη καταφέρει να φέρει νέα πνοή στην πορεία του οίκου και να εξυψώσει την αξία του. Μία ματιά στα street style looks των it girls της μόδας είναι αρκετή για να καταλάβουμε πως ο Daniel Lee έχει μία αδυναμία στα αξεσουάρ. Παπούτσια και clutches από καπιτονέ δέρμα σε κάθε απόχρωση του ουράνιου τόξου, ψηλοτάκουνα mules και γόβες από το χαρακτηριστικό αυτό δέρμα έχουν ενθουσιάσει όλες τις fashionistas και έτσι τις βλέπουμε παντού στο Instagram.

Μετά από αυτή την τεράστια επιτυχία, ο Daniel Lee δημιούργησε ακόμα μία τσάντα που έχει ήδη γίνει η αγαπημένη των fashion girls. Ο λόγος για τη τσάντα που παρουσίασε στη συλλογή pre Fall 2019 και είναι ιδανική και για την άνοιξη. Πρόκειται για μία clutch τσάντα που μοιάζει με μαξιλάρι και κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις. Παρόμοια σχέδια μάλιστα κυκλοφόρησαν και οι οίκοι Maisom Margiela και Balenciaga.

Γιατί είναι τόσο ξεχωριστές; Το γεγονός πως είναι clutch δεν τις κάνει λιγότερο λειτουργικές από τις κλασικές tote τσάντες μας. Χωρούν όλα όσα χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας μας, ενώ έχουν την ιδιότητα να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό μας σύνολο.

 

https://www.instagram.com/p/B05GQmQCt1-/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B6gbzn1FAhk/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B50c89Mi3bM/?utm_source=ig_embed

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα