Φεστιβάλ Βενετίας 2019: Λίγο πριν την τελετή έναρξης η Alessandra Mastronardi δημιούργησε τα πιο chic looks
Splash News

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των cinemaniacs είναι σίγουρο πως θα έχετε κάνει save the date για τις 28 Αυγούστου, καθώς ξεκινά το Φεστιβάλ κινηματογράφου στην Βενετία. Η 76η διοργάνωση του Φεστιβάλ της Βενετίας θα ανοίξει αυλαία σήμερα 28 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου με όλους μας να ανυπομονούμε για το ποιες ταινίες θα ξεχωρίσουν.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην μας απασχολούν και οι εμφανίσεις των αγαπημένων μας stars από το κόκκινο χαλί. Και μπορεί ακόμα οι celebrities να μην έχουν περπατήσει στο κόκκινο χαλί, ωστόσο εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα looks μίας ηθοποιού. Ο λόγος για την ηθοποιό Alessandra Mastronardi, η οποία είναι η οικοδέσποινα της τελετής έναρξης και από την πρώτη στιγμή που έφτασε στη Βενετία τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων επάνω της.

Η ηθοποιός που είναι η επιτομή της κομψότητας και του ιταλικού ταπεραμέντου δημιούργησε δύο looks. Στην πρώτη εμφάνιση επέλεξε να φορέσει μία λευκή ολόσωμη φόρμα, ενώ στη δεύτερη φόρεσε μία λευκή ψηλόμεση παντελόνα με ένα γκρι strict πουκάμισο, δερμάτινες τιράντες, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με μία λευκή handbag.

Και τα δύο looks της ήταν άκρως κομψά και chic, κάνοντας μας να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τα red carpet looks.

 

Instagram @armani
Instagram @armani

 

https://www.instagram.com/p/B1rNSShA7xO/

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα