6 ζευγάρια παπουτσιών που δεν πρέπει να λείπουν από την φθινοπωρινή shopping list σας

Όπως θα έχετε καταλάβει, λατρεύω τις λίστες. Πόσο μάλλον εάν αυτές περιλαμβάνουν τις fashion αγορές μου. Με βοηθούν να οργανωθώ, να μη ξεχάσω σε ποια κομμάτια χρειάζεται να επενδύσω και φυσικά μου υπενθυμίζουν ποια items λείπουν από τη συλλογή μου.

Φέτος το φθινόπωρο αποφάσισα να μείνω πιστή στις shopping λίστες μου και ξεκίνησα με εκείνη των παπουτσιών. Συγκέντρωσα λοιπόν τα ζευγάρια παπουτσιών που χρειάζονται αυτή την εποχή και λείπουν από τη συλλογή μου. Ευτυχώς για εμένα τα ανακάλυψα όλα στη νέα συλλογή της attrattivo.

Ποια ζευγάρια ξεχώρισα;

Λατρεύω τα sneakers και τα επιλέγω σχεδόν καθημερινά, έτσι επέλεξα ένα ζευγάρι λευκά και ένα ζευγάρι μαύρα sneakers που ταιριάζουν με κάθε μου σύνολο. Ένα ζευγάρι flat ankle boots που ταιριάζουν τόσο με φορέματα όσο και με τα παντελόνια μου είναι επίσης must have, ενώ για τις βραδινές μου εξόδους επέλεξε ένα ζευγάρι λευκά και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα ankle boots. Επειδή όμως είμαι και fashion junkie, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην top τάση της μόδας, τις slouchy boots. Έτσι, εμπλούτισα τη συλλογή μου και με ένα ζευγάρι μαύρες slouchy μπότες.

Εάν βρίσκεστε και εσείς σε διαδικασία ανανέωσης όπως και εγώ, είμαι σίγουρη πως θα ενθουσιαστείτε με τις νέες μου αγορές.

Δείτε επίσης τα αξεσουάρ που θα απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό σας σύνολο