6 χειμερινά φορέματα ιδανικά για όσες από εσάς δεν θέλετε να φοράτε καλσόν

Υπάρχουν γυναίκες που τα λατρεύουν, είναι ένα από τα αγαπημένα τους αξεσουάρ και ανυπομονούν να έρθει ο χειμώνας για να τα φορέσουν και να δημιουργήσουν τους πιο εντυπωσιακούς συνδυασμούς. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που τα αποφεύγουν και δεν τρέφουν κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια για αυτά. Πολλές φορές μάλιστα είναι και ο λόγος που θα αποφασίσουν να μην φορέσουν κάποιο φόρεμα ή φούστα.

Ο λόγος για τα καλσόν, το απόλυτο αξεσουάρ του χειμώνα. Ειδικά, φέτος τον χειμώνα τα καλσόν και μάλιστα στην πιο fun εκδοχή τους είναι μία από τις top τάσεις της μόδας. Τι γίνεται όμως εάν ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία των γυναικών που δεν θέλουν να φορούν καλσόν ακόμα και τον χειμώνα;

Φυσικά και υπάρχει τρόπος να φορέσετε το αγαπημένο σας φόρεμα χωρίς καλσόν, αρκεί να δημιουργήσετε τους σωστούς συνδυασμούς και να επιλέξετε τα σωστά φορέματα. Αυτό σημαίνει πως εάν δεν θέλετε να φορέσετε καλσόν, καλό είναι να επενδύσετε σε midi και maxi φορέματα. Εάν μάλιστα τα συνδυάσετε και με over the knee ή knee high μπότες, τότε το καλσόν είναι περιττό.

Εμείς λοιπόν ανακαλύψαμε τα φορέματα που σίγουρα θα προσθέσουμε στη συλλογή μας και σας τα παρουσιάζουμε.

 

Δείτε επίσης τα items που θα αναβαθμίσουν τα every day σύνολα σας:

 

Αυτά είναι τα παλτό που θα σας κρατήσουν ζεστές ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες: