5 ολόσωμα μαγιό ιδανικά για γυναίκες με μεγάλο στήθος

Instagram @anthropologie

Ως γυναίκα με μεγάλο στήθος μπορώ να αντιληφθώ πολύ καλά πόσο δύσκολο μπορεί να αποδειχθεί σε όλες εμάς να βρούμε το ιδανικό μαγιό που να κολακεύει τη σιλουέτα μας. Όσο περισσότερο πλησιάζουμε μάλιστα στη στιγμή εκείνη που θα βγούμε στην παραλία τόσο περισσότερο αγχωνόμαστε για το αν και πως θα βρούμε το μαγιό εκείνο που θα αγκαλιάσει το σώμα και τις καμπύλες μας και το ακόμα πιο σημαντικό, πως θα μας κάνει να νιώθουμε άνετα.

Η πρώτη και βασική συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι… don’t panic. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα από όσο πιστεύετε. Για να βρείτε το ιδανικό μαγιό για τη σιλουέτα σας αρκεί να γνωρίζετε κάποια εύκολα και χρήσιμα tips.

Αρχικά καλό είναι να κάνετε αρκετές δοκιμές μέχρι να αποφασίσετε. Σε κάθε περίπτωση, προτιμήστε να αγοράσετε ένα ολόσωμο μαγιό ή ένα μπικίνι που να έχει έξτρα στήριξη στην περιοχή του στήθους όπως είναι οι μπανέλες. Έτσι θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε και θα νιώθετε περισσότερο άνετα. Ακόμα πιο σημαντικό είναι να προτιμήσετε μαγιό ναι μεν που μπορεί να είναι σε έντονες αποχρώσεις ή μοτίβα, αλλά να μην έχουν βολάν ή κρόσσια. Έτσι θα αποφύγετε τον έξτρα όγκο που σίγουρα δεν θέλετε να αποκτήσετε.

Εμείς συγκεντρώσαμε 5 ιδανικά μαγιό για όλες εσάς –και εμένα- που έχετε μεγάλο στήθος και σας τα προτείνουμε. Και μία τελευταία συμβουλή… Ότι και να επιλέξετε, αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι να νιώθετε εσείς όμορφα.

H&M+ Shaping swimsuit
34,99 €

H&M+ Shaping swimsuit
34,99 € H&M

Tisha Ferris Red Stefania Fragista €139.00

Tummy Control Ribbed Belted Plunge Swimsuit
€39,95 Marks and Spencer

Ολόσωμο τριγωνικό μαγιό κροσέ
29.99 € Oysho